agneettaa parašė:
Kadkito dabar nėra kaip pasidaryti, esu kaime be mašinos. Testą tik mėnesio gale tepasidarysiu, o dabar sėdžiu nežinomybėj.![]()
Kelinta ciklo diena?
agneettaa parašė:
Kadkito dabar nėra kaip pasidaryti, esu kaime be mašinos. Testą tik mėnesio gale tepasidarysiu, o dabar sėdžiu nežinomybėj.![]()
Kelinta ciklo diena?
agneettaa parašė:
Bet testukas tikrai neigiamas. Nes juostele balta... Bet vel..kai testukas su broku, geriausia pakartoti kita..
Mamulytee parašė:
Kelinta ciklo diena?
dėl tikslios ciklo dienos nežinau net. Nes prieš 5 savaites teko escapelle gert, tai po 5 dienų susirgau mm, o birželį jų nebuvo. Sakau, ciklas išsireguliavo, du kartus į mėnesį mm turėjau, tai labai nenustebau, kad visą birželį jų nebuvo. Prieš kelias dienas buvo pradėję pilvo apačią ir šonus mausti, laksčiau į wc (skysčių negėriau daug). Nenukrypstant į lankas, nutariau testą pasidaryti, bet rezultatą matot pačios...
Vikošius parašė:
Bet testukas tikrai neigiamas. Nes juostele balta... Bet vel..kai testukas su broku, geriausia pakartoti kita..
galbūt ir ne su broku, o tiesiog toks... Net nežinau, dar tokio varianto nėra tekę matyti pačiai. Draugei su easy test yra buvę, kad po dienos ta balta juostelė pasirodė. Nes iškart jos kaip ir nepastebėjo. Suprask, kaip nori.
agneettaa parašė:
galbūt ir ne su broku, o tiesiog toks... Net nežinau, dar tokio varianto nėra tekę matyti pačiai. Draugei su easy test yra buvę, kad po dienos ta balta juostelė pas…
o turi but ne balta..o rozine.. nevyksta reakcija su hcg..
Na atsakymo nesuzinosite kol nepakartosit
Vikošius parašė:
o turi but ne balta..o rozine.. nevyksta reakcija su hcg..
Na atsakymo nesuzinosite kol nepakartosit![]()
taip, šitas ir taip aiškus dalykas.
dabar mąstau, kad ir pati ne iškart tą baltą juostelę pastebėjau, gal po kelių valandų, kai užmečiau akį. Iškart kaip ir nebuvo, nes dabar gan ryški, tai būčiau pastebėjus vos tik atlikau testą... Smalsu, ar čia nuo pastovėjimo galėjo taip palikti, ar čia ženklas, kad brokuotas ir neverta rezultatu tikėt. Pirmas testas, tad žalia šiek tiek...
agneettaa parašė:
taip, šitas ir taip aiškus dalykas.dabar mąstau, kad ir pati ne iškart tą baltą juostelę pastebėjau, gal po kelių valandų, kai užmečiau akį. Iškart kaip ir nebu…
manau testo antros juosteles ryskejimas priklauso kiek slapime yra hcg man pamenu su maziuke ir ne is kart isryskejo antra juostele tik po kiek laiko atejus pamaciau kad ji yra
ymesk testuko foto?
agneettaa parašė:
taip, šitas ir taip aiškus dalykas.dabar mąstau, kad ir pati ne iškart tą baltą juostelę pastebėjau, gal po kelių valandų, kai užmečiau akį. Iškart kaip ir nebu…
Tikėčiau tik tada, jei laiku ryškėja
jei visai neturi iš kur testuko gaut, matuokis temp rytais jei žinai kokia šiaip pas tave normali temp. Legviau patikėsi sekančiu testuku
psilva parašė:
Sveikutes, siandien dariausi easy testuka, praejus 4 minutems pasirode tokia antra juostele
Man kaip ir i vaiduokli panasu. O tai tos juosteles nebera isgaravo?
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai