Paukštulis parašė:
Žinokit nematau... aišku,gal dar labai ankstyvas![]()
Ziurekit y virsutini ten tikrai matosi darytas rytiniu slapimu isriskejo mazdaug 5min begi
Paukštulis parašė:
Žinokit nematau... aišku,gal dar labai ankstyvas![]()
Ziurekit y virsutini ten tikrai matosi darytas rytiniu slapimu isriskejo mazdaug 5min begi
as selme parašė:
ka manot ar gali taip grybauti testai?
Virsutiniam iziuriu kazka,apatinis tuscias. Cia ne tokiepat testai kur jums ana karta tokius vaiduokliukus rode?
as selme parašė:
ka manot ar gali taip grybauti testai?
Bkt toliau matuojate?
vaiduliukeP27 parašė:
Virsutiniam iziuriu kazka,apatinis tuscias. Cia ne tokiepat testai kur jums ana karta tokius vaiduokliukus rode?
Na taip bet ar gali jie sitiek grybauti?
viktoryte27 parašė:
na matosi bet cia nereiskia kad nt melavo...gal kabinos ir neuzsikabino...man pries 4 metus tiek menesiu vaiduokliavo visi testai o pasirodo polypas augo is leto...…
Na, as tikrai negalejau buti tuo metu pastojus, jau sitoje temoje minejau, kad kiti NT buvo neigiami ir po keliu dienu vietoje MMM sulaukiau visus ovuliacijos pozymius, o po 14 dienu ir MMM atkeliavo. Tik nesitikejau, kad bus ilgas ciklas, maniau jog ciklas bus kaip visada ir kad nesaugus myliukas ivyko ciklo viduryje. Bet gavosi taip, kad tas myliukas nesaugus ivyko beveik ciklo pradzioje ir iki ovuliacijos nei vienas spermiukas neisgyventu. Tai del to ir teigiu, nes zinau, kad nebuvau nescia
Aukselisss parašė:
Aš tai sakyčiau, kad antras bent ne vaiduojlis, o brokuotas. Kažkoks išailiejęs
Gali buti kad kazkoks issielejes jis buvo po pasidarymo, bet paskui kai isdziuvo, tai issiliejimo nebuvo.
as selme parašė:
Na taip bet ar gali jie sitiek grybauti?
Greicia y lt ten viskas bus aisku nes db sitoks testuku grybavimas man neebeaiskus
as selme parašė:
Greicia y lt ten viskas bus aisku nes db sitoks testuku grybavimas man neebeaiskus
Jeigu pastojote ,betkokiu atveju testukai rysketu. Po poros dienu pakartokit testuka,jei kazkas yra,testukas tikrai bus ryskesnis,jei ne tai tikrai nedekit vilciu.
vaiduliukeP27 parašė:
Jeigu pastojote ,betkokiu atveju testukai rysketu. Po poros dienu pakartokit testuka,jei kazkas yra,testukas tikrai bus ryskesnis,jei ne tai tikrai nedekit vilciu.
Okis turiu dar viena rytoj ryta pakartosiu praeita nakti sapnavau kad pirmas testukas buvo blankus o kitas ryskesnis gal mano sapnas issipidys
as selme parašė:
Okis turiu dar viena rytoj ryta pakartosiu praeita nakti sapnavau kad pirmas testukas buvo blankus o kitas ryskesnis gal mano sapnas issipidys![]()
Cia vel tie ClearBlue?
Baltoji meška parašė:
Cia vel tie ClearBlue?![]()
Ne ne mergyt cia kiti
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai