icevice parašė:
koki vaikuti priziuri?![]()
3.5 metu mergyte vakarais naktim...praktikuojuos su dviem vaikais. vaje vaje
na kodel vaikams visada reikia vieno ir to pacio zaislo, arba uzsimano suptis vienu metu
icevice parašė:
koki vaikuti priziuri?![]()
3.5 metu mergyte vakarais naktim...praktikuojuos su dviem vaikais. vaje vaje
na kodel vaikams visada reikia vieno ir to pacio zaislo, arba uzsimano suptis vienu metu
www.laredoute.co.uk/ o is cia bandet kuri uzsakineti?
vaidulkka parašė:
www.laredoute.co.uk/ o is cia bandet kuri uzsakineti?
nezinojau isvis tokio puslapio
yra graziu daikciuku kada gal reikes pabandyt
vaidulkka parašė:
3.5 metu mergyte vakarais naktim...praktikuojuos su dviem vaikais. vaje vajena kodel vaikams visada reikia vieno ir to pacio zaislo, arba uzsimano suptis vienu metu
![]()
kiek uz valanda moka? as galvojau kai maniskis paaugs truputi irgi gal bus ka paziureti, tiek kad kainos ziuriu labai svyruoja nuo miestu priklauso, kitos isvis net ne uz valanda ima kazkaip kitaip susitarusios
indriukstis parašė:
o ir tu korteliu visokiu yra, hc1 kortele vienokia duoda, hc2 berods su negalia, ir ten dar milijonas visokiu, nebent as isvis cia kitokia radau, nu zodziu nezinau bus matyt savaites pabaigojKazi ar nugrusciau vyra tvarkytis dantu
![]()
man tai lb nepatinka ta lietuve dantiste...bet kad ner is ko rinktis
indriukstis parašė:
nezinojau isvis tokio puslapioyra graziu daikciuku kada gal reikes pabandyt
![]()
kai man atveze prekes is vertbaudet, buvo ir sito psl reklama
vaidulkka parašė:
o kur parasyta, kad child taxai tinka? tingiu pati ieskot![]()
Toj antroj nuorodoj kur ikeliau berods 17psl..
muotriska parašė:
man tai lb nepatinka ta lietuve dantiste...bet kad ner is ko rinktis![]()
yra dar Gaidziunas stomatologas tik neiznau jis ima nhs ar neima 01695556329 gal kuriai prireiks
Kazkas sake kad jinai nelabai kokia gydytoja, bet irgi turbut nuo mzogaus priklauso, man tai nelabai rupi ka ten peza tuose manchesterio forumuose, kas megsta pasikolioti visad ras prie ko prisikabinti, o jinai izuriu irgi nepatyli
uzeinu pasijuokt as ten
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nagipasipirkim-perkam-uk-parduotuvese gerai pana sukasi jauciu
vaidulkka parašė:
3.5 metu mergyte vakarais naktim...praktikuojuos su dviem vaikais. vaje vajena kodel vaikams visada reikia vieno ir to pacio zaislo, arba uzsimano suptis vienu metu
![]()
cia jau visada taip buna
ir nieko nepakeisi
as kazkada lietuvoj mergaite priziurejau gal 3 metuku.gerai kad dar neilgai
mama jos pradejo dirbt,tai ieskojo aukles.bet esme kad ta mergaite niekad nebuvo buvus su svetimais zmonem.tai kai mama isejo,jai isterijos priepuoliai prasidedavo,vergdavo iki vemimo
as jau ten nezinojau ir ka bedaryt.zaisdavau viena sau zaislus pasiemus,tai po poros valandu,jau ir jai idomu pasidarydavo keliom minutem
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai