jurguteee parašė:
tikrai nevale.SIAubinga ten. Ejom pas vedeja,iskelem klausima del svaros ir viso kito.Gal po musu ir pradejo valyti,tai jums pasiseke.
Na as gulejau pries menesi ir viska vale kiekviena diena ir tikrai nereikejo nieko prasyti😊
jurguteee parašė:
tikrai nevale.SIAubinga ten. Ejom pas vedeja,iskelem klausima del svaros ir viso kito.Gal po musu ir pradejo valyti,tai jums pasiseke.
Na as gulejau pries menesi ir viska vale kiekviena diena ir tikrai nereikejo nieko prasyti😊
Inva parašė:
PAsiseke
jurguteee parašė:
Palata nr 27.Nu as tai pakraupus ten.net grindu nieks neatejo isplaut per 3d. Isvis,kraupu ten.
Gaila del nemalonios jusu patirties 😢
Aciu uz kitokia nuomone, kuri privers neapsisprendusias pasidometi atidziau...
Patarimai neapsisprendusioms
NUVAZIUOTI IR APZIURETI
tikrai maloniai viska aprodys, (bent man aprode) tiek laisvas palatas, tiek gimdyklas. Isivertinsit ir svara ir higiena ir personalo elgiasi.
2 kartus gulejau po cp
1 karta ten kur stebimos mesciosios
1 karta ten kur guldomos moteris del ivairiu ginekologiniu probliamu (po laporaskopijos gulejau)
visus kartus buvau patenkinta tiek svara, tiek personalo darbu (pradedant valytojomis, baigiant daktarais)
sekmes visoms.
Linkiu kuo maziau neigiamu emociju pirmomis dienomis su savo mazyliais 😉
Kaip keista skaityti kad niekas nevalė. Aš kai gulėjau valydavo kasdien. Dėl priežiūros, tai juk kiekvieną rytą ateina naujagimių gydytoja su sesute ir klausia ar viskas gerai, ar viskas aišku. Taip pat kiekviena vakarą ateina sesute apžiūrėti gimdyves. Man kas nelabai patiko, tai maisto išnešiotojos, realiai jos pasirodė labiausiai susireikšminusios
Taip pat noriu pagirti viska nuo a iki z. Personalas superinis, daktarai profai, seseles draugiskos ir nuosirdzios. palatos ne pirmos jaunystes bet svarios (gulejau ne vienoje). Cia lankiausi visa nestuma, ejau i paskaiteles, teko guleti pataloginiame skyriuje, gimdyti. Zodziu nuo pradzios iki galo ir jokiu priekaistu siai gydymo istaigai neturiu. Na, smulkmena tai kad maistas ne koks.
Neringut parašė:
Sakykit, jei nesi cia prisirases, bet nori atvykti kaip ekstra atveju, pvz del skausmu, ar lengvai priima patikrinti? nereikia po to susimoketi?
Be šeimos gydytojo siuntimo visos paslaugos mokamos.
AZelb parašė:
Tai kur kreiptis jei blogai buna
nes i klinikas kaip suprantu jeigu nekraujuoji, labai atlaidziai ziuri.
AZelb parašė:
Nuo kada jos mokamos??nezinau kiek kartu vaziavau tikrintis,su skausmais su dinguseis judesiais,nei karto nereikejo susimoket
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai