Pipir.mete parašė:
Aha. Dar ir slapima atnest. O kazin ir bendra krauja ziures ar tik i gliukoze
Nežiūrės, nes einat tam tikram tyrimui, kuris yra gliukozė.
Pipir.mete parašė:
Aha. Dar ir slapima atnest. O kazin ir bendra krauja ziures ar tik i gliukoze
Nežiūrės, nes einat tam tikram tyrimui, kuris yra gliukozė.
Ganbei parašė:
Sveikos, ar per 12 sav apziura daro kokius papildomai tyrimus? Ta prasme krauja ir slapima? Man uzrase laika, o as ir pamirsau ar sake kazka papildomai... Nezinau a…
Sveiki. Jeigu reikėtų tyrimų tai būtų dave lapelius tyrimams, jeigu nedavė tai nereikia apie tyrimus net ir galvoti. Man tai iš anksto tyrimams lapelius duoda tada žinau, kad laukia tyrimai.
Vilties_lašelis parašė:
Sveikutes , gal kuriai teko apsilankyti šioje ligoninėje ne nėštumo laikotarpiu, o tiesiog konsultacijai su siuntimu , ar mokamai? Reikia truputėlį info.😉
Aš esu ☺️
Natt parašė:
Gal kuri galėsit atsakyti. Kokia situacija su automobilio palikimu atvykus gimdyti? Ar yra tik tos vietos Putvinskio g. prieš gimdymo namus? Matyt, nemokamai mažai …
Tik mokamai.
Natt parašė:
Gal kuri galėsit atsakyti. Kokia situacija su automobilio palikimu atvykus gimdyti? Ar yra tik tos vietos Putvinskio g. prieš gimdymo namus? Matyt, nemokamai mažai …
Mes pries beveik 3 metus laikem siek tiek ant kalno, ten melyna zona tai pigiau 🙈👌
Natt parašė:
Tik mokamai ☹️ per mokymus sakė vyras tegul atveža su daiktais o pats palieka mašiną kur aplink gal pigiau 😂 neišspręstas klausimas...
Natt parašė:
Kainuoja, nera nemokamos. Tik neprisimenu, kaip del savaitgaliu.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai