Brigi Tukas parašė:
Sveikos. Klausimas labiau skirtas toms, kurios jau pagimdė. Kaip Mažylyje su epiduru? Nes kažkur esu skaičiusi, kad už jį prašė pinigų į kišenę, o kaip yra dabar?…
Tikrai nereikia moketi. Siule epidura 3 kart bet neemiau
Brigi Tukas parašė:
Sveikos. Klausimas labiau skirtas toms, kurios jau pagimdė. Kaip Mažylyje su epiduru? Nes kažkur esu skaičiusi, kad už jį prašė pinigų į kišenę, o kaip yra dabar?…
Tikrai nereikia moketi. Siule epidura 3 kart bet neemiau
Furija parašė:
Gerai, kad situacija pasikeitė, nes prieš 5 metus tikrai reikėjo mokėt. Tikriausiai įtakos turėjo tas skandalas![]()
Neabejotinai skandalas visur padarė nemokamai:))
Pipir.mete parašė:
Gal zinot, ar imanoma, kur nors pamatyt grafikus gydytoju, kurie gimdymus priimineja?
Viešai tai ne bet gal kas pataloginiame guli, kažkada gulėjau pataloginiame ir apžiūros palatoje akušerės buvo pasikabinę budinčių gydytojų grafiką. Tiesa turbūt buvo susikeitę, nes buvo parašyta viena o priėmė visai kitas gydytojas 😅 o viešai tokia info tai nėra skelbiama ☺️
Paskutinio apsilankymo metu prižiurinti akušerė užklausė, ar planuoju tartis su gydytoja dėl gimdymo priėmimo. Gal kas yra taręsi su gydytoja dėl gimdymo priėmimo? Ar tai kažkuo skiriasi nuo gimdymo tiesiog pas tuo metu budintį gydytoją? Gal kas žino, kiek kainuoja tokia paslauga?
ciurku-murku parašė:
Paskutinio apsilankymo metu prižiurinti akušerė užklausė, ar planuoju tartis su gydytoja dėl gimdymo priėmimo. Gal kas yra taręsi su gydytoja dėl gimdymo priėmimo? …
Matyt kalba ejo apie neoficialu tarimasi, o cia jau pasirinkimo teise, nei vienas gydytojas tartasi ar ne nepriims blogiau, tiesiog vienoms ramiau kai zino kad priims savas gydytojas ☺️
ciurku-murku parašė:
Paskutinio apsilankymo metu prižiurinti akušerė užklausė, ar planuoju tartis su gydytoja dėl gimdymo priėmimo. Gal kas yra taręsi su gydytoja dėl gimdymo priėmimo? …
Nesitariau ir neplanuoju
aplamai kiek is draugių, pažįstamų tarėsi, tai sakė, kad tikrai neverta, nes nieko kitaip ten nebūna
o kainos nemazos, svyruoja apie 500e.
ciurku-murku parašė:
Su pirmagimiu nesitariau, visą nėštumą prižiūrėjo gyd Mackevičienė, o gimdyt papuolė pas gyd Sutkų, esu patenkinta ir priekaištų neturiu ;) dabar vėl laukiuosi ir tartis vėl neplanuoju, iš vis kiek teko girdėti, visi gydytojai ten geri ;) o pagrinde gimdymą prižiūri akušerė, tai manau neverta mokėt papildomai ir tartis su konkrečiu gydytoju, na nebent pati jausitės ramiau
Aciu pasisakiusioms
akušerė minėjo mokėjimą i GN kasą, tai matyt oficialiai viskas
manau, tartis kaip ir neverta, nes nestresuoju, neturiu baimių prisigalvojus, esu nusiteikus pozityviai, kad viskas bus labai gerai, pasitikiu ten dirbančiais gydytojais ir ramiai laukiu savo mažiuko gimimo dienos
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai