Karolina.bu parašė:
Viskas cia gerai 😊 siandien gime sunus, nuo pirmo iki antro auksto viskas puiku 😉 visur bendravo geranoriskai, maloniai, priziurejo, kai reikejo ir pagloste 😀 atvaz…
Sveikinimai ☺️ kaip jaučiates abu?
Smėlynės 25, PanevėžysKarolina.bu parašė:
Viskas cia gerai 😊 siandien gime sunus, nuo pirmo iki antro auksto viskas puiku 😉 visur bendravo geranoriskai, maloniai, priziurejo, kai reikejo ir pagloste 😀 atvaz…
Sveikinimai ☺️ kaip jaučiates abu?
Karolina.bu parašė:
Sveikinimai!!🌸 Ar greitai mažylis gimė? 🙂
Karolina.bu parašė:
Ar vyras šalia buvo? 😊
Armand parašė:
Savijauta visiškai ne kokia jėgų nulis,vaikštau kaip nesava nieko nesinori 😒 o pas jus?
Viena diena jėgu antplūdis atrodo kalnus nuversciau,kita diena jeigu nera isviso sunku pajudėti sonus skauda sunku pasisukti, sunku eiti...
ruta.. parašė:
Viena diena jėgu antplūdis atrodo kalnus nuversciau,kita diena jeigu nera isviso sunku pajudėti sonus skauda sunku pasisukti, sunku eiti...
Kaip aš jumis suprantu..
Armand parašė:
Kaip aš jumis suprantu..
Na gal greitai pamatysim savo stebukliukus ir bus lengviau
Panda mama parašė:
Bet juk aš ne pati sugalvojau kad vandenis teka, kaip galvojo kad pati sugalvojau ateiti, nes kaip ant kėdės paguldė kita atėjo klause ar siuntė mane ar pati atėjau…
Tai ir ju klausimas taip pat normalus kad ar jus gine siunte ar pati vaziavote... Jos juk turi viska isklausineti ir gines tikrai nesipyks kai atvaziuosite gimdyti... Ir kaip kazkuri rase kad juk visam personalui nepridalinsit nes neaisku ar pagimdysit prie tos kur atvaziuosit... Riesiog nereikia buti tokiai jautriai, nes tikrai nieko baisaus, ar ziauraus jums nepasake
Panda mama parašė:
Kad viena vaikščiojo kaip neturėdama ką veikti, ir dar eidama sako, kas vėl atėjo. Anksčiau kitaip buvo, nebent man jau vaidentis pradeda. Paskutiniu metu į viska j…
As ta glostyti tai turejau omeny ne tiesiogine prasme...
joms irgi nera lengva kai vyru neleidzia i gimdymus, nes jos turi dazniau eiti ir buti, plius Anyksciai, Kupiskis, Birzai ir Pasvalys irgi pas mus vaziuoja, tai normalu ir jas pervargusias matyti...
Panda mama parašė:
Ir tikrai nereikia ant manęs pyktį ☺️
Tikrai nepykstu ir suprantu viska
Pas mane pvz akusere per paskutini gimdyma vos ne visad kartu prabuvo, iseidavo neilgam ir tai duris palikdavo praviras, ar kolidori prie duru stovedavo, nors atvaziavau apie 23h nakties
Armand parašė:
Termino diena man vizito nepaskyrė vakar lankiausi pas ginekologę tai sakė vykti 3d pi termino 🧐
Tai td nuvyksite, apziures ir turetu siuntima duoti
Karolina.bu parašė:
Sveikinu 🌺
laurasadz parašė:
As ta glostyti tai turejau omeny ne tiesiogine prasme...joms irgi nera lengva kai vyru neleidzia i gimdymus, nes jos turi dazniau eiti ir buti, plius Anyksciai,…
Pačiam stacionare siuntimą duos? 😊
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai