laurasadz parašė:
Aiskumelis, nes viena kele foto Petrausko kad typo jau leidziama, bet va vistiek neleidzia dar normaliai 😀🙈
Duokit € ir ileis🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Smėlynės 25, Panevėžyslaurasadz parašė:
Aiskumelis, nes viena kele foto Petrausko kad typo jau leidziama, bet va vistiek neleidzia dar normaliai 😀🙈
Duokit € ir ileis🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Panda mama parašė:
Labas mamytes. Ar užteko jums tokio rinkinio gimdymo namuose? Sauskelnes kelnaitės dvi yra, viena desiuos kaip vandenis bėgs. Kita kaip jau nusiprausti susitvarkysi…
Kai gimdžiau pirmą sauskelnes įsidėjau kelias, bet vyras lėkė dar, bent man daug patogiau buvo su sauskelnėm nei su paketais
Rouzz parašė:
Kai gimdžiau pirmą sauskelnes įsidėjau kelias, bet vyras lėkė dar, bent man daug patogiau buvo su sauskelnėm nei su paketais
Tai dabar čia jau nebe nuvažiuos jeigu reikėtų. Na manau 2 dienas kokias laikys tai užteks.
Panda mama parašė:
Tai dabar čia jau nebe nuvažiuos jeigu reikėtų. Na manau 2 dienas kokias laikys tai užteks.
Siaip forumuose raso kad uztenka to rinkinio.Bet gal priklauso nuo situacijos.As dar nezinau ka imsiu ir kiek,neapsisprendziu.Jo labiau vasara bus,tai sususti ir nesinori.Nezinau kas patogiau butu
donata.donatele parašė:
Siaip forumuose raso kad uztenka to rinkinio.Bet gal priklauso nuo situacijos.As dar nezinau ka imsiu ir kiek,neapsisprendziu.Jo labiau vasara bus,tai sususti ir ne…
Kad nėra jau tokiu paketų kad sugertu gerai. Vis tiek būna ne sugeria. Nusipirkau šiandien tą rinkinį. Atskirai sunkiau susirinkti būtų. Kaip rinkinio tai nebloga kaina. Ir minkštus labai.
Panda mama parašė:
Iš bėdos gali atvežti, siuntinius priima. Šiam gimdymui planuoju minimum 10 imti, man daug patogiau
aišku kiekviena žiūri pagal save
va tokias pasiemiau, pakankamai plonos ir patogios atrodo

Rouzz parašė:
Iš bėdos gali atvežti, siuntinius priima. Šiam gimdymui planuoju minimum 10 imti, man daug patogiauaišku kiekviena žiūri pagal save
va tokias pasiemiau, paka…
Siluos labai giria
Rouzz parašė:
Iš bėdos gali atvežti, siuntinius priima. Šiam gimdymui planuoju minimum 10 imti, man daug patogiauaišku kiekviena žiūri pagal save
va tokias pasiemiau, paka…
O dar kokie yra. Ieškojau ir neradau tokiu. Žiūrėsiu kaip bus, su kraujavimu.
Panda mama parašė:
O dar kokie yra. Ieškojau ir neradau tokiu. Žiūrėsiu kaip bus, su kraujavimu.
Būna tena tokie stori, šitie pakankamai plonyčiai. Aš šituos camelia vaistinėj pirkau, bet mačiau ir gintarinėj ir euro yra.
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai