Giedre788 parašė:
To ir palinkėsiu 🙂 sėkmės 💖
Ačiū😊
Giedre788 parašė:
To ir palinkėsiu 🙂 sėkmės 💖
Ačiū😊
Mila80 parašė:
Aš šiandien vakare jau einu,kažkaip truputuka nedrasu,bet tikiuos išgirst geru naujienu😊
Lauksim gerų, nuraminanciu naujienu! Turi buti gerai😉!
Viltis40 parašė:
Lauksim gerų, nuraminanciu naujienu! Turi buti gerai😉!
Aš po abžiuros,tai kol kas daugiau klaustuku negu aiškumo🤔Mate tik gemaline puslyte,bet viduj kol kas nieko nemate😔Puslyte apie 4 mm.Tai kaip ir nei kazko blogo nei kazko gero pasakyt negali,reikia laukt.As pasimetus,ar tai jau gali reikst nesivistanti?Dabar reiks pasirodyt vasario 10 ir tada jau bus matyt.
Mila80 parašė:
Aš po abžiuros,tai kol kas daugiau klaustuku negu aiškumo🤔Mate tik gemaline puslyte,bet viduj kol kas nieko nemate😔Puslyte apie 4 mm.Tai kaip ir nei kazko blogo nei…
Viskas cia gerai, mato tik namuka, po keliu savaiciu jau turi matyti plakancia sirdute, man taip pat buvo
o dabar jau 37 savaite, tuoj suneli supuosiu
Mila80 parašė:
Aš po abžiuros,tai kol kas daugiau klaustuku negu aiškumo🤔Mate tik gemaline puslyte,bet viduj kol kas nieko nemate😔Puslyte apie 4 mm.Tai kaip ir nei kazko blogo nei…
Viskas bus gerai. Pati pradzia panasu. Praeis tos 10dienu ir bus ramiau🙃
Mila80 parašė:
Aciū jums uz padrasinima,nieko nelieka tik islaukt iki kito vizito,tada jau viskas kaip ir aisku turetu but😊
O rytoj ryte mano eile.. Man irgi daros neramu..
Viltis40 parašė:
O rytoj ryte mano eile.. Man irgi daros neramu..
Lauksim geru ziniu😉
Mila80 parašė:
Lauksim geru ziniu😉
Labai viliuosi😁... Parasysiu rytoj😉
Sveikos, mielosios. Man taip pat jau 40 ir sužinojau, jog nėščia! Mintyse visai smagu buvo pasvajoti apie pagranduką, kai kitiems vaikams 20 ir 17 metų, bet susidūrus su realybe šiek tiek baisu. Man apie 5 sav. Pirmadienį eisiu pas gydytoja ir tikiuos jau matysiu širdelės plakimą, nes kolkas tik tuščią namelį mato gydytoja
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai