inaaaa parašė:
Sveikute, esu is Panevezio, si sekmadieni jau bus 23![]()
As esu is Vilniaus, nors gimiau ir augau Siauluose. Man 28 m. turiu dukryte 1 m ir 3 men.
inaaaa parašė:
Sveikute, esu is Panevezio, si sekmadieni jau bus 23![]()
As esu is Vilniaus, nors gimiau ir augau Siauluose. Man 28 m. turiu dukryte 1 m ir 3 men.
inaaaa parašė:
Malonu Inga, mes abi bendravardesAs irgi Inga
Suneli gimdziau nepati
Buvo atliktas CP. Nors aisku labai norejau pati... Man buvo prieslaikinis gimdymas sukeltas. Ilga istorija cia, jeigu idomu galesiu papasakoti. Sunus gime 36 sav. 2666g 48cm.
Na jeigu nesunku papasakok savo istorija.
inaaaa parašė:
ech tie dantukaiO kiek jus jau ju turite?
![]()
10 dantuku, dygsta po 4 dabar, nedygo, tai visi dar is kart
inaaaa parašė:
Malonu Inga, mes abi bendravardesAs irgi Inga
Suneli gimdziau nepati
Buvo atliktas CP. Nors aisku labai norejau pati... Man buvo prieslaikinis gimdymas sukeltas. Ilga istorija cia, jeigu idomu galesiu papasakoti. Sunus gime 36 sav. 2666g 48cm.
Labai malonu abi Ingos ir abiem darytas CP, manos sunus sugebejo nestumo gale apsiversti.
zJudita parašė:
Malonu, labai grazus dukrytes vardas
inaaaa parašė:
Malonu, labai grazus dukrytes vardas![]()
Aciu
.
Mes turim jau 14 dantuku. Kazkaip jie mums labai lengvai auga. Dabar va iltinukai jau prasikale, buvo biski zyzimu, bet labai nedaug.
Ingule85 parašė:
Mes ir su dantukais kankiname sturi 8,au jau matosi kad nus nauju nes smegeneles istinusios
tai va visiem tie dantukai
zJudita parašė:
Na jeigu nesunku papasakok savo istorija.![]()
Zodziu buvo taip, kad viena nakti nuejusi i tualeta pajauciau kaip bega vanduo... Su vyru nakti islekeme i ligonine, ten mane apziurejo budincioji gydytoja ir pasake,kad tai ne vaisiaus, o isoriniai vandenys, kad nera ko baimintis viskas gerai, bet mano nuojauta buvo kitokia. Sekancia diena turejau vizita pas savo ginekologe, nuejusi pas ja papasakojau kas nutiko, ji mane apziurejo ir pasake,kad duoda siuntima i gultis i ligonine i patalogijos skyriu stebejimui, nes jai irgi atrode,kad kazkas netaip.
Na ka atvaziavome ir mane prieme gana jaunas gydytojas, apziurejo ir pasake:guldom i gimdykla gimdyti, nes jai bega vaisiau vandenys. Prasidejo skatinimas, is pradziu niekas nevyko, visa nakti pragulejau be jokio skausmo, nors buvo planuota,kad jau nakti turejau supuoti sunu ant ranku.Padare echoskopa, pasake,kad pas mane per mazai vandenu - vaikelis raukosi, reikia kuo skubiau skatinti gimdyma... Taciau prakirpo vandenu maisa, pamaciau gydytojo veido mimika is kurios supratau,kad va dabar tai bus blogai... vandenu daugiau nei norma.... nei pazaliave, nei su krauju apsoliuciai nieko... na ir prasidejo .... leido ir spinalini i nugara, taciau man nuo jos buvo tik blogiau, dinginejo vaiko tonusai ir as pati ora vos gaudziau (buvau matyt alergiska kazkokiems vaistams) Kai jau nebebuvo ka bedaryti, nes atsisakiau spinaliniu nusprende operuoti, taciau suleidus narkoze niekas nesitikejo, jog as nebekvepuosiu... As dusau, mane atgaivino, tuo paciu ir sunus duso... Atgaivino abu. Negana to, per operacija gavome infekcija kuria visi slepe, leido vaistus sakydami, jg tai nuo skausmo, o istikruju buvo antibijotikai, tiek man tiek sunui... Po penkiu paru buvome namuose, nors ir mazo svorio taciau sveikut sveikuteliai
Manau kai kurios esate skaiciusio sia istorija nes ji buvo Tavo vaikas ir Mazylio zurnaluose.
reginiuuuke parašė:
10 dantuku, dygsta po 4 dabar, nedygo, tai visi dar is kart![]()
![]()
Tai speju labai skausmingai dygsta jie
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai