Linutė_ parašė:
Nu ką aš žinau man ir žemines aš jau jaučiuosi tokia liliputė pagal pusseserę ir pusbrolius, nes vieno ūgis 1,87 kito 1,89 o puskės 1,84 :D
![]()
ne cia parasei Linut
Linutė_ parašė:
Nu ką aš žinau man ir žemines aš jau jaučiuosi tokia liliputė pagal pusseserę ir pusbrolius, nes vieno ūgis 1,87 kito 1,89 o puskės 1,84 :D
![]()
ne cia parasei Linut
Pati mylimiausia parašė:
ne cia parasei Linut![]()
Ką čia kliedi ;D Čia mes viršuj juk kalbėjom apie ūgį varna tu , ot užmirštuolė ;D
Linutė_ parašė:
Ką čia kliedi ;D Čia mes viršuj juk kalbėjom apie ūgį varna tu , ot užmirštuolė ;D![]()
![]()
aaaaaaa...tai jau tikrai
garbanelee parašė:
sveikutes,,kokius vaistukus naudojat slogytem, be juros vandenuko?mes jau turim slogytes![]()
vibrocil lasiukus 2kart per diena .taip pat jei yra galimybe homeopatinej vaistinej galima isigyti tuju lasiukus, jie virs 7 lt kainuoja...va taip mes gydomes
dovilyliuxx parašė:
vibrocil lasiukus 2kart per diena .taip pat jei yra galimybe homeopatinej vaistinej galima isigyti tuju lasiukus, jie virs 7 lt kainuoja...va taip mes gydomes![]()
aga vibrocol lasiukus lasinam ir mudvi
myliukea parašė:
100 gr. pieniško šokolado
100 gr. baltojo šokolado
2 pakelių Selga sausainių
100 gr. žemės riešutų ar riešutų sviesto
150 gr. margarino
1 indelio sutirštinto kondensuoto pienoĮkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sausainius sutrupinkite truputį smulkiau negu tinginiui(as sutrinu juos su kocelu) ir sumaišykite su riešutų sviestu ( as tai pakepinu zemes riesutus, td smulkiai sukapoju pries tai nulupusi odele ir sumaisau su sviestu). Skardą išklokite kepimo popieriumi. Suberkite sausainių masę į skardą, išlyginkite ir šiek tiek šaukštu prispauskite. Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir jį paskirstykite tolygiai. Ant viršaus užberkite kokoso drožles ir smulkintą šokoladą. Kepkite maždaug 25-30 minučių - kol lengvai paruduos. Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti, o tada jau supjaustykite į kvadratėlius. Skanaus!
o kiek kokoso drozliu mazdaug reik?
labas rytas, as apsirgau, naktis prastoka, puse nakties praknarkiau baisiausei, pati saves issigandau.
kita puse negalejau prakviepuot, ejau vaistu ieskoti, dabar geriu kavyte, kol mazoji zaidzia,kad tik neuzkresciau vel
jauciu pertrauke po studlendo, nes susisaksciau kieme, kadangi Austeja jau buvau apmuturiavusi, bijojau, kad nesusiltu, ot sekasi man su tom ligom
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Neisejau is gymo iki pat termino, dabar mieliau laiptai, silta vonia ir datule…