Ayta parašė:
Sveikinu, temute spec tam yra nestumo testo vaiduokliai😉
Dekui
Ayta parašė:
Sveikinu, temute spec tam yra nestumo testo vaiduokliai😉
Dekui
Lėja12 parašė:
Sveikos merginos, esu suglumusi šiek tiek. Labai įdomu pasidarė ar buvo kam taip ar neMmm turėtu būti šiom dienom, tačiau sulaukiau patepliojimu ir viskas. Šia…
man vaiduokliukas oki menesiniu da 6 dienos opilvas kietas ir jau padidejes
Sveikos. Esu suglumusi, ir nežinau, ar čia iš didelio noro ar kaip.
Turiu programėlę, žymiuosi savo mm,, kada kiek mylimes. Ir per vaisingą dieną pasimylėjome ( tai buvo 4d). Ir po dviejų dienų prasidėjo nei šioks nei toks kraujavimas tepimas. Truko gal 5 dienas. Normalios mėnesinės turėjo prasidėti 18d bet jaučiu tik prieš mm skausma bet lengvesnį pilvo apačioje. 8 mėnesius man mm prasidėdavo 18d. Nuo " vaisingos" dienos praėjo 2 savaites. Požymiai kaip ir yra. Krūtys, uoslė, pučia labai pilvuka, jeigu naktį atsigulu ant pilvo maudžia, blogai palieka. Testo dar nesidariau, bijau, kad bus neigiamas. Ar yra kam taip buvę?
Britik parašė:
Sveikos. Esu suglumusi, ir nežinau, ar čia iš didelio noro ar kaip.
Turiu programėlę, žymiuosi savo mm,, kada kiek mylimes. Ir per vaisingą dieną pasi…
Kiekvienai pozymiai skirtingi, bet, kad implantacija butu po 2 dienu nelabai tiketina, nebent ov buvo anksciau nei manot, pasidarykit testa ir bus ramiau, nei stresuot ir speliot, o bijot nera ko, juk paciai bus geriau🙂
Sveikos. Nieko naujo neparašysiu, žinau, kad tokie klausimai dažni, tačiau gal rasiu bendraminčių..:-)Nėštumo testas neigiamas, tačiau jau 5 diena ištisai pykina, ketvirtadienį iš niekur nieko apsivėmiau..gal kuriai taip buvo? Ar gali būti ankstyva nėštumo pradžia, kol testas dar nerodo? paskutinės MM, sausio 20 d.