laumzirgio.sparnai parašė:
Sveikos! Aš su nekantrumu laukiu kitos savaitės nes eisiu pas šeimos gydytoją ir pagaliau pasidarysiu kraujo tyrimą, tikiuosi mano žirniukas nepabėgs. Norėjau pakla…
Sveikute, o kodėl turėtų pabėgti?
Sveikos! Aš su nekantrumu laukiu kitos savaitės nes eisiu pas šeimos gydytoją ir pagaliau pasidarysiu kraujo tyrimą, tikiuosi mano žirniukas nepabėgs. Norėjau pakla…
Sveikute, o kodėl turėtų pabėgti?
Eva_Ber parašė:
Sveikute, o kodėl turėtų pabėgti?![]()
![]()
Na nežinau, visko šiame gyvenime būna... čia paranojiška fobija, nes labai laukiamas šitas pirmagimis mūsų šeimoj, tai norisi kad viskas būtų kaip pridera ;)
Na galiu palinkėti tik kantrybės kantrybės ir dar kart kantrybės, kai ciklas nereguliarus ir ilgas tai niekada nežinosi, kada prisibels žirniukas į pilvelį, linkiu,…
aciu... man tik keistai maudzia zemai nugaros apacoj.
Manau, kai ciklas nereguliarus ir neaišku kada OV vyksta, reikia myliuką daryti kas antrą dieną ir viskas. Kam čia tų stebėjimų ir panašiai, jeigu spermiukai minimum viduje gyvi išlieka dvi paras ar kiek ten, tai jei jau įvyko OV prieš dieną ar įvyks po dienos, bet kokiu atveju užkibs, niekad nesuprasiu BT matavimų ir kitų stebėjimų prasmės. Na, nebent vienas kito tiek dažnai nenorite, tada jau verta... Jei du kartus į savaitę..
Na nežinau, visko šiame gyvenime būna... čia paranojiška fobija, nes labai laukiamas šitas pirmagimis mūsų šeimoj, tai norisi kad viskas būtų kaip pridera ;)…
Ta prasme, o buvo kažkada nutikę, kad netekai žirniuko? (nepamenu tavo istorijos
)
Nes jei ne , tai kodėl gi pergyveni? Atsipūsk, mesk žalingus įpročius, jei tokių turi ir kaifuok, juk nešioji leliuką, tik džiaukis, šypsokis sau, glostyk pilvuką ir pamiršk visus blogus dalykus
Eva_Ber parašė:
Ta prasme, o buvo kažkada nutikę, kad netekai žirniuko? (nepamenu tavo istorijos)
Na pagrindo tai tikrai nėra panikuot, bet kažkaip nesitiki, kad taip galėjo pasisekti, realiai pradėjom planuot prieš porą mėnesių, pirmas nesisaugojimo mėnuo buvo jau po visų OV, tad mmm pasirodė, o antras su teigiamu NT ;) Galbūt kas labiausiai neramina tai kad viskas nauja ir nepatirta ir kad jokių simptomų nejaučiu, tai taip ir atrodo o gal ten nieko nėra... jokių blogumų, skausmų ar pan.
Na gerai viskas, rami kaip belgas, haha!
Ačiū už gražius žodžius! O kaip tau sekasi nešioti stebukliuką? Pirmagimis taip pat?
Eva_Ber parašė:
Manau, kai ciklas nereguliarus ir neaišku kada OV vyksta, reikia myliuką daryti kas antrą dieną ir viskas. Kam čia tų stebėjimų ir panašiai, jeigu spermiukai minimu…
nesakyk taip, nes ne visoms vienodai, man butinas bt zymejimas kad lengviau atsekti viska, ne siaip sau tai darau, mylejimas kas kita, o savo kuno pokyciu sekimas nera blogai.
Gyvenanti viltimi parašė:
nesakyk taip, nes ne visoms vienodai, man butinas bt zymejimas kad lengviau atsekti viska, ne siaip sau tai darau, mylejimas kas kita, o savo kuno pokyciu sekimas n…
Nėra nėra blogai, žinoma, viskas gerai
Na pagrindo tai tikrai nėra panikuot, bet kažkaip nesitiki, kad taip galėjo pasisekti, realiai pradėjom planuot prieš porą mėnesių, pirmas nesisaugojimo mėnuo buvo …
Pirmagimis, taip taip
Gerai sekasi, nesijaučiu nėščia visai,
tik kad pilvukas auga
Labai gerai viskas
O tu nurimk, viskas tau gerai, išnešiosi lelių gražų sveiką
Gyvenanti viltimi parašė:
tevu-darzelis.lt/rk22203@1306018cf90 kaip manote taip galejo buti? as tik keistai jau kelias dienas jauciu maudima zemai nugaros apacioj, tai pilvo apacioj, …
manau tikrai galėjo, juk ir prieš kelias dienas OT teigiamas ir po to BT kyla, tris dienas bus didesnė ir aišku, kad įvyko
Čia mano nuomonė
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai