Borūžkė parašė:
Paršiuk - karksėk![]()
Nu tai ir as bandysiu kojas suglaudus laikyt...
Borūžkė parašė:
Paršiuk - karksėk![]()
Nu tai ir as bandysiu kojas suglaudus laikyt...
parsiukas parašė:
nu man jausmas kažkiek kitoks buvo, maudė pilvą, bet kitaip nei prieš mmm, o nugaros vakarais nemaudžia?
ne nugara viskas tvarkoj,nu bet krutine kokia jautri tai nesuprantu,ir sonus maudzia,na toks tempimas jaucias...as kantri testo nedarysiu kol savaite neveluos
nes pirma ciklo planavima net 8dienas velavo ir va nieko,tai nusprendzia but kantri..
karapuznike parašė:
ne nugara viskas tvarkoj,nu bet krutine kokia jautri tai nesuprantu,ir sonus maudzia,na toks tempimas jaucias...as kantri testo nedarysiu kol savaite neveluosne…
man tai pirmom dienom kai nebuvo mmm nugarą skaudėjo vakarais, bet dirbau lauke tai galvojau kad dėl to, ir išvis nesitikėjau, kad pastojau
parsiukas parašė:
man tai pirmom dienom kai nebuvo mmm nugarą skaudėjo vakarais, bet dirbau lauke tai galvojau kad dėl to, ir išvis nesitikėjau, kad pastojau![]()
va kai nesitiki taip ir buna
parsiukas parašė:
man tai pirmom dienom kai nebuvo mmm nugarą skaudėjo vakarais, bet dirbau lauke tai galvojau kad dėl to, ir išvis nesitikėjau, kad pastojau![]()
O man va kaip karapuznikei krutine lb jautri,prisiliest neimanoma,o nugara beveik kiekviena diena skauda nuo to darbo...
Labas vkaras, visoms kurioms veluoja mm linkiu kad ir neatejtu juos, na o man iki mm dar 5 dienas, bet aisku as labai tikiuos kad uzkibo, nes maudzia desine kiausidze netgi labai, ir isvis, turiu visus simptompus, tik keistai su krutine buvo, LABAI skaudejo 6 -7 diena po OV, o dabar nebeskauda
na vnz sakau, jeigu ir sis menuo bus tuscias, tikrai baigsiu visus galvojimus
del vitaminu, tai geriam folio rugsti abudu su vyru, esu skaicius ir kalusius genetikos paskaitos kad abiems reik, tai sakau nepakenks ir jam o leliukui gal pades paskui, dar geriu vitamina E ir multivitaminus (thera M), vyras zuvu taukus geria dar, na stengiuos ko maziau stresuot ir judeti ko daugiau
ir man labai uzketeje viduriai jau problema tapo, nebepadeda slyvos ir t.t., gal ir jus turit panasiu problemu?
Funky parašė:
Labas vkaras, visoms kurioms veluoja mm linkiu kad ir neatejtu juos, na o man iki mm dar 5 dienas, bet aisku as labai tikiuos kad uzkibo, nes maudzia desine kiausid…
As irgi turiu tokia problemele su zarnynu, gine buvo israsiusi Lepikolio milteliu,bet nepasakyciau kad kazkas ypatingo,o kainuoja tikrai nemazai. Nezinau ar gerai, bet as 1-2 kartus per sav.geriu Figura 1 arbatos,ji vienintele puikiai isvalo zarnyna,ir vien zoles jokios chemijos....
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planiukiu-ratelis-6
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai