Honda741 parašė:
kaip faina :)) sveikinu :))))) ziurek o tu dienukes skaiciavai?
Kaip suprast skaiciavau?
Honda741 parašė:
kaip faina :)) sveikinu :))))) ziurek o tu dienukes skaiciavai?
Kaip suprast skaiciavau?
Colliukke parašė:
dirbkite dabar jeigu ov teigiamas ir lauksim rezultatu...![]()
maniskis dirba iki 5, o as nuo 9 iki rytoj 7 ryto
kagilaiko dar bus ir duok Dieve....
Jurgita@@ parašė:
Labai labai džiaugiuosi ir sveikinu. Saugok save ir savo žirniuką. Lengvo tau nešiojimo!![]()
![]()
Aciu labai nesitiki net jai pivukas nespazmuotu ir silpnumas nevargintu tai nesuprasciau kad jau
anzeliux parašė:
Kaip suprast skaiciavau?
ta prasme vaisingas nevaisingas kaip kad mes dauguma skaiciuojam? nes su daug kuo kai pakalbu is besilaukianciu dabar pastojo kai nebeskaiciavo...
Edituske parašė:
jau ne is pirmos girdziu, kad pastoja paskutinemis menesiniu dienomis, kazin kaip cia paaiskint tai![]()
![]()
Nezinau bet ov jutau nepinai savaite po mm:)))
@gnetuk parašė:
tikriausiai nieko neskaiciavai,nematavai,nes jau nesitikejai![]()
Skaiciavau,matavau brt td nurode ov ne tada kada as ja jauciau rode daug veliau ir tada myliuko mazai kaip tycia buvo,todel ir nukabinus nosi buvau nes nesupratau ar buvo kada as jauciau ar kada td rode,nuleidau rankas ir nebesitikejau tik del visa ko bkt matau kasdien,bet kazkoks vidinis jausmas liepe nt daryt nes lb jau pilva maude bkt 37,2-37 o atrode kad pasipils mm betkada nors jos tik kita saw tai va nuojauta neapgavo o td taip:)))
Honda741 parašė:
ta prasme vaisingas nevaisingas kaip kad mes dauguma skaiciuojam? nes su daug kuo kai pakalbu is besilaukianciu dabar pastojo kai nebeskaiciavo...
Niekad neskaiciavau vaisingu dienu tik ziurejau kada pagal pojucius ov turetu but mazdaug,bkt matavau gleives stebejau ir pasiklioviau pojuciai,patepliojo du kart per ov ir paskui po jos man tepliojimas visad buna per ov
anzeliux parašė:
Niekad neskaiciavau vaisingu dienu tik ziurejau kada pagal pojucius ov turetu but mazdaug,bkt matavau gleives stebejau ir pasiklioviau pojuciai,patepliojo du kart p…
supratau.. na kaip bebutu sveikinu, isivaizduoju kaip dziaugiates, sekmes tau ir lengvo nesiojimo...
Honda741 parašė:
supratau.. na kaip bebutu sveikinu, isivaizduoju kaip dziaugiates, sekmes tau ir lengvo nesiojimo...![]()
As is vyro nesitikejau tokios reakcijos apsimete tokiu abejingu diena mazdaug o velnias prisidirbau,net nuotaika buvo nukritos,bet gryzo namo anksciau is darbo su 4 roziu puostem deze saldainiu issiviepes iki ausu isbuciavo visa tai buvau kaip ant soarnu nesitikejau to is jo jau buvau prisnudus bet jauciau kaip graziai pilvuka gloste kol uzmigo,nerealus jausmas nes su pirmuoju buvau vienisa mama ir to jausmo niekad nepatyriau nes laukiau viena iki pilnos laimes mums reikejo tik leliuko musu meilei uztvirtinti iki galo:))) na ka bureja neapgavo kad 2014 turesim jai dar mergaite numirsiu is laimes visom linkiu to paties nenuleiskit ranku ir pasiseks butinai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai