anzeliux parašė:
As dariaus testa kuris jau gali rodyti likus 7 dienom iki mm man dar 6 dienos bet kairis sonas vis primena apie savezadejau mm diena daryt bet ta savijauta nedav…
o gal butu galima NT pavadinima suzinoti?
anzeliux parašė:
As dariaus testa kuris jau gali rodyti likus 7 dienom iki mm man dar 6 dienos bet kairis sonas vis primena apie savezadejau mm diena daryt bet ta savijauta nedav…
anzeliux parašė:
Mes myliuka pradejom daryt dar nesibaigus mm ka cia gali zinot gal tada uzkibo![]()
mes bandem karta nesibaigus mmm myletis. bet apiems labai skaudejo,tai daugiau ir nebandem
Baradziciene parašė:
mes bandem karta nesibaigus mmm myletis. bet apiems labai skaudejo,tai daugiau ir nebandem![]()
nzn kaip kitom, bet man myletis per mmm nera malonumo... beto man mmm buna lb skausmingos, tai kai skauda maziausiai noriu myliuko... netgi jau pries mmm 2-3d nebenoriu, nes bunu irzli ir jau pradeda mausti visus sonus...
morenaza parašė:
Pasirode tokios rausvos iskyros net nzn ka daryti ,nieko neskauda :(((((((bijau kad Vel nebutu nesivystantis nestumas ...
tai jai smarkiai nekraujuoji tai man gydytoja sake nieko tokio,buna patepliojimu,bet jai jau daugiau kraujuoji butinai lek pas gydytojus,nes tikrai nera gerai..sekmes tau
morenaza parašė:
Pasirode tokios rausvos iskyros net nzn ka daryti ,nieko neskauda :(((((((bijau kad Vel nebutu nesivystantis nestumas ...
na bijau as buti tavo daktare, bet jei negaila 35lt paprasyk kad vyras nulektu ir nupirktu Duphastona, jis nuo persileidimo kaip sako. Arba nuvaziuok i ligonine ir pasakyk kad laukiesi, nori nestumo ir tegu paziuri. Nestumo pradzioje gali pateplioti, bet tai nera labai normalu, tuo atveju geria duphastona. tai siulyciau iki ligonines nulekti juk niekas per galva neduos o ir ramiau butu
rencia@ parašė:
Norvegiskas testukas ankstyvo nestumo
Colliukke parašė:
nzn kaip kitom, bet man myletis per mmm nera malonumo... beto man mmm buna lb skausmingos, tai kai skauda maziausiai noriu myliuko... netgi jau pries mmm 2-3d neben…
As per mm ir nesimyliu sakau paskutinem dienom kai jau vos beteplioja mano mm lb skausmingos ir gausios pirmom dienom neateitu i galva myluotis
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai