anzeliux parašė:
Ka manot ne su rytiniu slapimu
anzeliux parašė:
anzeliux parašė:
uj koks grazus
sveikinu
Aciu dar neskubu dziaugtis turiu dar viena ryt ryte kartosiu bt snd buvo 37,2 ir taip nesveikai pilva maudzia mm tik. 13d jau maniau kad snd susirgsiu krutine istinus skauda antra savaite galvoju ai pasidarysiu vistiek nk nerodys,pirmas bruksnys sunkiai ryskejo galvojau testas brokuotas,po minutes islindo antras galvojau kad vaidenas matau tai ka noriu matyt lengvam soke esu,beje apetitas siom dienom siaubas koks ksip pries mm budavo pilvas issiputes bet man budavo normalu jai ne tas maudimas tiesiog nuojauta buvo darytis kad jauciuos kitaip nei visad
anzeliux parašė:
Aciu dar neskubu dziaugtis turiu dar viena ryt ryte kartosiu bt snd buvo 37,2 ir taip nesveikai pilva maudzia mm tik. 13d jau maniau kad snd susirgsiu krutine istin…
ar as gerai supratau tau mmm tik uz 6dienu turetu buti?
anzeliux parašė:
Labas visom cia mano grafikelis tevu-darzelis.lt/rk61719@1310128c060 Neistveriau katik pasidarisu testa ir negaliu patiket sedziu zliumbiu matau vaiduokli r…
Didziausi sveikinimai
zyziuke parašė:
Didziausi sveikinimai![]()
![]()
![]()
Aciu labai
Colliukke parašė:
ar as gerai supratau tau mmm tik uz 6dienu turetu buti?
Taip 13d bet man ov buvo savaite po mm nepilnai jauciau visu kunu o td rode kad veliau kai net kb nebuvo tai sakau sabo kunu labiau pasitikiu ir tepliojo 2 kart
anzeliux parašė:
Aciu labai![]()
visgi tas sutrumpejas ciklas ir ankstyva ov atnese tau dziaugsmeli
anzeliux parašė:
Smagumėlis, aš kažkaip vis paskaitinėdavau, tu vis aktyviai čia bendravai, tai labai smagu, kad pavyko!
dar viena
Žiūrėk, niekur nedink neapkrėtus mūsų
Edituske parašė:
Sveikinimai mergyt, aiskiai cia viskas matosi![]()
Blemba nesitiki
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai