Irmuke1987 parašė:
Va ir sugryzau![]()
![]()
![]()
![]()
O kokia greituolė
Man tai prekių privežė tai darbuojuos
Irmuke1987 parašė:
Va ir sugryzau![]()
![]()
![]()
![]()
O kokia greituolė
Man tai prekių privežė tai darbuojuos
ppuppsica parašė:
O kokia greituolėMan tai prekių privežė tai darbuojuos
![]()
![]()
as ir pavalgiau ir vezliam kreveciu nupirkau ir dar iki veterinarijos spejau nulekt sunei vaistu nuo alergijos....vakare susileisiu
as tai praktiskai darba savo baigiau pirmadieni,o dabar liko pora savaiciu prabimbinet ir atostogauju
Irmuke1987 parašė:
as ir pavalgiau ir vezliam kreveciu nupirkau ir dar iki veterinarijos spejau nulekt sunei vaistu nuo alergijos....vakare susileisiu![]()
as tai praktiskai darba savo baigiau pirmadieni,o dabar liko pora savaiciu prabimbinet ir atostogauju
![]()
![]()
![]()
![]()
o kaip smagu
Aš tai galvoju vieną dalyką, jei tikrai čia man pasisekė ir užkibs leliukas, ar tik neteks keisti darbo vietos.. nes čia žiemą tokiomis sąlygomis negerai dirbt iš tikro... na pasitarėm su savuoju kad kai bus trys mėnesiai ir pranešim direktoriui, tai reiks su juo ir pakalbėt kad perkeltų mane kitur.. gal į ofisą pvz?? bijau kad čia sveikatos nesusivaryčiau bedirbdama...
ppuppsica parašė:
o kaip smaguAš tai galvoju vieną dalyką, jei tikrai čia man pasisekė ir užkibs leliukas, ar tik neteks keisti darbo vietos.. nes čia žiemą tokiomis sąlygomis negerai dirbt iš tikro... na pasitarėm su savuoju kad kai bus trys mėnesiai ir pranešim direktoriui, tai reiks su juo ir pakalbėt kad perkeltų mane kitur.. gal į ofisą pvz?? bijau kad čia sveikatos nesusivaryčiau bedirbdama...
![]()
![]()
tai aisku jei blogos salygos tai geriau isvengt tokiu....bet is kitos puses-tai juk iki 3mn ir yra pavojinga,persidirbimas,persitempimas ir pan.....o mano darbas toks geras,kad galiu dirbt iki gimdymo
gali is cia tiesiai vezt gimdyt
Irmuke1987 parašė:
nestukem kava gert galima taip?einu pasidaryt....nu bet sakes man taip nebuve,kad akis reiketu laikyt,jog neuzsimerkciau
![]()
na šeip negerai, tuo labiau, kad pas tave ir taip problemos su spaudimu
linutee parašė:
na šeip negerai, tuo labiau, kad pas tave ir taip problemos su spaudimu![]()
siaip nestukem galima iki 3puodeliu kavos per diena....as jos negeriu siaip,bet dabar va uzsikaiciau nedideli sauksteli isidejau gal praeis tas miegelis....
nes uzmiksiu sakes....per vyra cia viskas
blemba mano pilvelis vel streikavo kaip savaitgali vakar
jau dabar esu tikra,kad nuo ''lakstymo'' pavargstu labiau ir pilvukas issyk pyksta ant manes
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai