Dija226 parašė:
Testuka darykis![]()
Neturiu dar..
Dija226 parašė:
Testuka darykis![]()
Neturiu dar..
rentapro parašė:
Aš manau, kad drąsiai galiu apie tai kalbėti, nes aš tai padariauSutinku, kad vaikas vaikui nelygus, bet man labai pasisekė su vaiku
Žinoma mano situacija š…
O as negaliu kalbet.. Nes praktiskai nezinau kas tai yra.. Del to nenoriu atrodyt kvailai..
rentapro parašė:
Problema pas mus yra su įvaikinimo tarnyba. Mielai šeimos įsivaikintu kūdikėlius, bet tarnybos linkusios pirmenybę suteikti užsieniečiams. O jau popierizmo kiek nor…
Taip..
nama greiciau pasistatysi.. Pussesere kol isivaikino.. Tai nezinau 2 gimtadienius berniuko tikrai atsvente..
Amarille parašė:
Liudnai kazkaip...man reik dirbt,o as apsiblioviau...kazkas su nervais,perdetas jautrumas..
As vakar irgi apsibloviau kai vyras pasake, kad jeigu nebus tai ir nereikes.. Tiesiog manah dievas labiau apdovanoja tuos, kurie atiduoda daugiau kitiems, nei sau...
rentapro parašė:
Aš manau, kad drąsiai galiu apie tai kalbėti, nes aš tai padariauSutinku, kad vaikas vaikui nelygus, bet man labai pasisekė su vaiku
Žinoma mano situacija š…
O mergyte zino kad ivaikinta? As kazkaip nenoreciau, kad suzinotu, jeigu kadanors gyvenime tektu isivaikinti... O savo vaikuti turit?
Grazinau parašė:
As vakar irgi apsibloviau kai vyras pasake, kad jeigu nebus tai ir nereikes.. Tiesiog manah dievas labiau apdovanoja tuos, kurie atiduoda daugiau kitiems, nei sau..…
Ne ji apie tai nieko nežino. Ir artimiausiu metu neketinu jai apie tai sakyti. Ji turi laimingą vaikystę ir nesiruošiu aš jai to gadinti. Suaugs, paaiškinsiu ir tikiuosi, kad supras. Ji ir yra MANO, ji MŪSŲ didžiausias turtas
Biologinių vaikų neturim. Nepavyksta jau 10 metų. Problema- vyro turtas. Bet kažkoks keistas vidinis įsitikinimas man sako, kad susilauksim mes ir savo stebuklo. Mano dukrytė sakė labai jau nori sesės. Sakau nori ir bus
tik šiek tiek dar palauk. Ji sako aš kantri, palauksiu
rentapro parašė:
Ne ji apie tai nieko nežino. Ir artimiausiu metu neketinu jai apie tai sakyti. Ji turi laimingą vaikystę ir nesiruošiu aš jai to gadinti. Suaugs, paaiškinsiu ir tik…
Saunuoliai!
pavyks.. Va valanda su Ruta vedeja.. Isivaikino.. Zinojo, kad vaiku negali turet.. O va! Nescia!
bus sesyte ir broliukas.. Tik va, yra duotas laikas kada.. Turim laukt!
rentapro parašė:
Ne ji apie tai nieko nežino. Ir artimiausiu metu neketinu jai apie tai sakyti. Ji turi laimingą vaikystę ir nesiruošiu aš jai to gadinti. Suaugs, paaiškinsiu ir tik…
As tai manau net neverta sakyti... Nes sokas gali buti, labai skaudus dalykas kai suzinai, kad tai kuo lakei nebuvo "tikra".... Bet zinoma, cia jusu reikalas
Saunuoliai jus! Nuosirdziai privercia sypsotis tai
Ir tikiu, kad laime jums tikrai nusisypsos, tik nereikia nuleisti ranku
Vikošius parašė:
Saunuoliai!pavyks.. Va valanda su Ruta vedeja.. Isivaikino.. Zinojo, kad vaiku negali turet.. O va! Nescia!
bus sesyte ir broliukas.. Tik va, yra duotas laik…
Tai va, mergytės ir Jūs nenuleiskit rankų
nu nepasisekė vieną ciklą, pasiseks kitą
Kažkada vis tiek turi pasisekti
rentapro parašė:
nu tu saunuole tikrai
Vikošius parašė:
Saunuoliai!pavyks.. Va valanda su Ruta vedeja.. Isivaikino.. Zinojo, kad vaiku negali turet.. O va! Nescia!
bus sesyte ir broliukas.. Tik va, yra duotas laik…
nezinojau, kad jin turi isivaikinus, galvojau jos
Grazinau parašė:
As tai manau net neverta sakyti... Nes sokas gali buti, labai skaudus dalykas kai suzinai, kad tai kuo lakei nebuvo "tikra".... Bet zinoma, cia jusu reikalas![]()
Labai norėčiau nesakyti, bet aplinkui labai daug piktų žmonių, kurie žino kaip kas yra. Todėl norėčiau, kad tiesą vaikas išgirstu iš mūsų, nes manau tik mes tokią teisę turime.
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai