Joringė parašė:
Man midwife (uk) sakė, kad kavos negalima. Bet! Negalima jokių silkių, lašinukų, karštos vonios (ir apskritai vonios, tik dušas), alaus (man čia tragedija - atsisak…
Tai va, aš ir su protu geriu ta kavą ir viskas bus gerai
Joringė parašė:
Man midwife (uk) sakė, kad kavos negalima. Bet! Negalima jokių silkių, lašinukų, karštos vonios (ir apskritai vonios, tik dušas), alaus (man čia tragedija - atsisak…
Tai va, aš ir su protu geriu ta kavą ir viskas bus gerai
RedLips parašė:
O as du NT turiu komodoj. Taip ir niezti kasdien rytais viena sugadinti![]()
Likimo draugės mes
Pavasariukė parašė:
Ačiū merginosiš tikrųjų tai pai sunkiai galiu patikėti, nes jokio jausmo dar nepajutau, reikia apsiprasti
atrodo planavome, laukėme kelis mėnesius ir prie to…
Sweikinimaiiiii!!!!!
Pavasariukė parašė:
Labas rytas, siandien ryte pasidariau rozini Benu testuka-antra juostele jau nebe vaiduoklis, o ryski![]()
Didziausi sveikinimai!
Kiek dienu veluoja mm? Kada pirma testuka daret kai rode vaiduokli?
Avaya parašė:
Sveikos. jau 4 mėn stimuliuoju ovuliacija, prieš savaitę buvau apžiurai, sakė kad maži labai folikulai bet bresta. Dabar 17 ciklo diena pradejo labai skaudėt pilvo …
Avaya, kaip tu?
Ok1ukas parašė:
Didziausi sveikinimai!Kiek dienu veluoja mm? Kada pirma testuka daret kai rode vaiduokli?
![]()
Aciu labai
Pagal mano grafika dar neveluoja, turetu buti sestadieni-sekmadieni, bet jau vakar pamaciau rysku vaiduokli, o siandien jau ir normalia antra juostele
Pavasariukė parašė:
Aciu labaiPagal mano grafika dar neveluoja, turetu buti sestadieni-sekmadieni, bet jau vakar pamaciau rysku vaiduokli, o siandien jau ir normalia antra juostele…
Kaip faina!
Linkiu lengvo nesiojimo!
Narcissa37 parašė:
Avaya, kaip tu?![]()
Sveikos, katik gryžau iš ginekologės, tai sakė niekaip priimti šiandien negalės, ateiti penktadienį. Įtaria, jog man hiperstimuliacija ir sakė galima drąsiai gerti ibumetiną (išgėriau jau ryte- visai nepadėjo), nesideginti saulėje, nekilnoti nieko ir ilsėtis. Tai iš esmės jeigu iškentėjau jau 4 paras, dar iki penktadienio pakentėsiu.
Labukas, ir mes galvojame, kad reiktu dar vieno vaikiuko.. Vyras labai nori, as kazkaip ir noriu ir bijau, su mazyle buvo nelengva, kai gime, o dabar pagalvoju jei vel butu sunku, o dar ir dukrytei prieziuros daug reikia...
Zodziu, bandom taip is leto, na ta prasme, pradejom nesisaugoti, praeita men irgi panasiai darem, bet susirgau mm, tai ziuresim kaip cia bus toliau.
Roselyn parašė:
Labukas, ir mes galvojame, kad reiktu dar vieno vaikiuko.. Vyras labai nori, as kazkaip ir noriu ir bijau, su mazyle buvo nelengva, kai gime, o dabar pagalvoju jei …
Sveiki! Sakoma kad antras vaikas buna priesingybe pirmam, tad nebijokit ir viskas bus gerai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai