Kristina_Ka parašė:
Praejo blogumai jau? Ar net nebuvo uzeje?![]()
praktiškia net nebuvo užėję
pora dienų taip prasčiau jaučiausi kad nelabai valgyt galėjau o visa kita juokas.
Kristina_Ka parašė:
Praejo blogumai jau? Ar net nebuvo uzeje?![]()
praktiškia net nebuvo užėję
pora dienų taip prasčiau jaučiausi kad nelabai valgyt galėjau o visa kita juokas.
Nu merginos jus man pasakykit ar matot ka nors ar ne.... jau visai galva pamest baigiu... mmm veluoja 2 dienos pilva maudena kaip pries mm dariausi kelis nt pora buvo su vaiduokliukais ir keli buvo teigiami kadangi veluoja nutariau dar kart pasitikrint ir va ka rodo...nezinau kaip vertinti ar jus ka nors matot? 🙈🤔
nestuke0 parašė:
Nu merginos jus man pasakykit ar matot ka nors ar ne.... jau visai galva pamest baigiu... mmm veluoja 2 dienos pilva maudena kaip pries mm dariausi kelis nt pora bu…
Aišku matosi 😊
nestuke0 parašė:
Nu merginos jus man pasakykit ar matot ka nors ar ne.... jau visai galva pamest baigiu... mmm veluoja 2 dienos pilva maudena kaip pries mm dariausi kelis nt pora bu…
Tikrai matau
man vaiduokliuoja 5 dienom likus iki mmm
Kristina_Ka parašė:
Aciu visoms uz palaikyma ir dziaugsma kartu! Dar labai nedrasiai, bet jau pradedu dziaugtis... stebuklu ❤️
Sveikinu
Guuccii parašė:
Sveikinu![]()
Ačiū
nestuke0 parašė:
Brokas
Labai išsiliejus juostelė, taip neturėtų būti
LifeHappens parašė:
BrokasLabai išsiliejus juostelė, taip neturėtų būti
![]()
Labai jau pabegus..issiliejus..pritariu tau
kita turetu pasidaryti
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai