Bangelėė parašė:
https://biomed.lt/lt/nestumo-testai/506-ankstyvasis-nestumo-testas-su-savaiciu-nustatymu-care-diagnostica-viola.html
Šitas nematytas visai
Mamka1 parašė:
Ziuriu dar yra kelios is senesniukaip tau sekasi su planavimu?
Pas mus tai sunkiai 😪, pas vyrą bėdų radom - astenospermija, jau lankėmės Santaros pas A, dar tolimas kelias laukia arba įvyks stebuklas
Beezy parašė:
Geras, kiek mūsų daug![]()
Aš jau trečią mėn geriu agnucaston, kažkiek padeda, bet apart to čiut sumažėjusio …
O kuo blogai O 16 cd? Man visa laiką taip. Kodel reikejo Jums sureguliavimo. Mano ciklas trunka 30d mazdaug 16d vyksta O
Snieguolee parašė:
Ar visoms buvo tas patepliojimas kai pastojot? kada mzadaug pasirode? kokie pozymiai dar buvo?
Nebuvo ne karto. Pastojimus turėjau 2.
Labas merginos. Na va nebeplanavom intensyviai ir bam. Veluoja tris dienas 😍
Ir dar su sapnais keistas dalykas. Su pirmu nestumu sapnavau pilnati, dar nezinojau. Kad laukiuosi, o tai reiskia nestuma. Balandzio 30 nakti sapnavau, kad maitinu vaika savo krutimi ir tiek daug pieno maciau. Irgi reiskia nestuma🙈😂 ar kas dar yra sapnave pranasingus sapnus?
Anaksunamun parašė:
Labas merginos. Na va nebeplanavom intensyviai ir bam. Veluoja tris dienas 😍
Ir dar su sapnais keistas dalykas. Su pirmu nestumu sapnavau pilnati, dar nezinoja…
Sapnavau, kad nusipirkom odini vezima (toki pati kaip dukrytes leliu vezimas) ir su dukryte einam pasivaikscioti, ji i vezimeli savo lele isidejo, o as vezime veziau naujagime lelyte. Nuo tos nakties pradejau vemti iki menesiu dar buvo 4dienos, bet hcg jau buvo pakiles. O kai jau buvo 5 nestumo savaites sapnavau, kad apsilankom pirmoj apziurejo pas gydytoja ir dukryte ikanda gydytojui, kad neleis seses apziureti. (ta sapna kazkodel per nestuma sapnavau kokius 8 kartus) veliau net bijojau, kad istikruju gali taip padaryti. 😂
black panther parašė:
Sapnavau, kad nusipirkom odini vezima (toki pati kaip dukrytes leliu vezimas) ir su dukryte einam pasivaikscioti, ji i vezimeli savo lele isidejo, o as vezime vezia…
Geras😂👌