2022.08.29 10:24 (prieš 3 m.)
Labas, Visoms
kai pirmus kartus prieš maždaug 6m pradėjau čia skaityti apie pastojimą, ieškojau patarimų iš jau besilaukiančių ir panašiai, man būtų šis patarimas pravertęs... tad nutariau ir aš pasisakytj, gal kažkam pravers
matau, jog dalis moterų begalo stresuoja, įsitempusios, negyvena, nesimėgauja, per daug įsijautusios į vieną ir tą patį, ką noriu pasakyti, tai, kad matau save Jumyse, bandant susilaukti pirmagimio.. geriausias patarimas man tuo metu būtų buvęs ATSIPALAIDUOTI, jokiu būdu NEKONTROLIUOTI gyvenimo, geriausia ką mes galime padaryti, tai mėgautis šiuo procesu, MYLĖTIS, o ne "dirbti", "gaminti", "lipdyti"
ir tą daryti žinoma vaisingomis dienomis, kol aš nepaleidau minties apie žūtbūt DABAR turiu pastoti, tol nieko ir nebuvo.. būtent po pusmečio trukusios mano KONTROLĖS ir įsitempimo, kada viską paleidau ir mažiausiai tikėjausi, draugės raginama 5dienos iki mm pasidariau testą ir pamačiau vaiduokliuką.. nors jausmas buvo, eilinį kartą pms ir tuoj tuoj prasidės mm, nes pojūčiai buvo identiški... suprantu ir nepatarinėju toms, kas turi problemų ties pastojimu, bet bandančioms pirmus ciklus, patarčiau atsipalaiduoti, daugiau dirbti ties savo mintimis, klausyti meditacijų prieš miegą, ar audioknygų, kad mintys nebūtų vien apie tą patį.. linkiu nuoširdžiausios SĖKMĖS