Inat parašė:
Labas, senai čia ne buvau, ir testus nedaridavau. Ši cikla ,maude pilva ,vakar galvojau pramuš, bet va iki šiol nepramuše. Buvau treneroteje ,padirbejau gerai, bet …
nematyti nieko
Inat parašė:
Labas, senai čia ne buvau, ir testus nedaridavau. Ši cikla ,maude pilva ,vakar galvojau pramuš, bet va iki šiol nepramuše. Buvau treneroteje ,padirbejau gerai, bet …
nematyti nieko
Inat parašė:
Lyg ir matosi 😊
Linetukė parašė:
Laba,kelinta dpo jums parode ll. Ir kokios ta laika buvo po ov isskoros
8-9 dpo pamenu jau buvo imanoma iziuret mikroskopini seseli su jautriu testu 😁
Kamilė18 parašė:
Ačiū labai už jūsų tokį pozityvų palaikymą ❤️ matysim, gal šį kartą irgi sutaps dienos, čia ką programėlė sako tai ne viskas. 😊 O kiek dienų mm trunka?
…
Mano mm trunka tipo kaip ir 5d bet tą 5 dieną faktiškai visiškai nieko kaip ir nebėra tai tarp 4-5d bet šios mm tai tokios žiaurios ir man dažnai ant liūdesio traukia..ir sakyčiau tokios gausios ir skaudžios atrodo nueini į tualetą ir poto matai kraujo klaną juodo kraujo 🤦 vyrui sakau galėčiau siaubo filme vaidinti su tokiu kiekių ir baisumu krauju 🤣
Inat parašė:
Plika akimi gal geriau matytųsi...bet gallll kažkas 🤞
Justina789 parašė:
Mano mm trunka tipo kaip ir 5d bet tą 5 dieną faktiškai visiškai nieko kaip ir nebėra tai tarp 4-5d bet šios mm tai tokios žiaurios ir man dažnai ant liūdesio trauk…
Mano būna 3 rimtos dienos, o poto jau pabaiga likusios 2 😄 man dar neprasimušė tragiškai bet irgi tamsuma. Vos ne juodas 😄
Inat parašė:
Hmm, na visaip žiūriu, bet atrodo baltas.
Gal jums ovuliacija vėliau šį ciklą vyko ir dėl to mm nugrybavo? 🙄
Kamilė18 parašė:
Nu įdomiai čia man su tų mm atėjimu. Taip įdomiai užėjo pykinimas, lengvas bet nemalonus o pilva tai stiprokai maudžia, ir nugara. Skaičiau kad gal galėjo ir implan…
Ech, gal dar ne viskas prarasta, kol nėra šviežio kraujo 🤞 aišku, kai jau teplioja lyg prieš mm, atrodo gerokai sumažėja tikimybė, bet o gal...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai