Snaigėx parašė:
Gal kokius vaistus vartojate, kad toks žemas?🤔
Nieko. Nei vaistų nieko. Ir mityba pasitvarke ir svoris taip po vasaros gražiai pats pakrito . O čia va kažkokia nesąmonė . Sakau kiba labaratorija suklydo. Tai kartosiu .
Snaigėx parašė:
Gal kokius vaistus vartojate, kad toks žemas?🤔
Nieko. Nei vaistų nieko. Ir mityba pasitvarke ir svoris taip po vasaros gražiai pats pakrito . O čia va kažkokia nesąmonė . Sakau kiba labaratorija suklydo. Tai kartosiu .
LiukaL parašė:
Hormonu vėl. Dariau vasaros pradžioje viskas buvo gerai o dabar TSH 0,01 kai normos 0,4-4. Patikrinau pati 5 metu istorija ir visad būdavo tarp 1,6-2,5. Visi kiti h…
Ovuliacijos stimuliacijos vaistais clostilbegyt ar letrozole neturejot? 🙂
rasiux00 parašė:
rasiux00 parašė:
rasiux00 parašė:
Kol kas dar ne. Liepia vyrui pasikartot tyrimą . Ir tada sakė spręs ką daryt,už tai ir man dar karta darė. Na kad jau viską turėt ir kad jei reiks startuoti ,ir gaunu žinute iš ginekologės kad eik oas šeimos gydytoją nes šitie tyrimai ne kokie .
LiukaL parašė:
Kol kas dar ne. Liepia vyrui pasikartot tyrimą . Ir tada sakė spręs ką daryt,už tai ir man dar karta darė. Na kad jau viską turėt ir kad jei reiks startuoti ,ir gau…
Įtariu, kad lieps pakartoti kraują🤔 kaip gali taip staigiai nukristi??? gal daug streso apturėjot?
Kokosiukas parašė:
Sveikos. Gal kuri naudoja OV testus is laukiu gandro? Ir gali ikelti kaip atrodo piko metu ir nepiko. Siandien 7cd dar net mm nesibaige, o OV testas ryskus, bet dar…
Labai gali buti ir ankstyva ov
turiu pazystama kuriai 2 d po mm ir ivykdavo ov ;)
Snaigėx parašė:
Įtariu, kad lieps pakartoti kraują🤔 kaip gali taip staigiai nukristi??? gal daug streso apturėjot?
Kaip tik neturėjau jokio streso . Taip ten nuovargis kiti dalykai kaip lyg ir yra ,bet na netikiu kad dar vasaros pradžioje skaičiai geri ,o dabar tokie.
LiukaL parašė:
Bet testai gali vaiduokliaut ir ne tik dėl nėštumo bet ir dėl cistų. Žinoma pasidaryt dar karta krauja galima,jei abejonių yra. Pati gavau kraujo rezultatus ir kart…
Bet tai testai juk reaguoja į hcg. Kaip ir kraujo tyrimas. Aš sutinku, kad gali būti hcg pakilęs ne tik nuo nėštumo, bet ar tada neturėtų būti ir kraujo tyrimas teigiamas? 🤔
tarkuotassuris parašė:
Bet tai testai juk reaguoja į hcg. Kaip ir kraujo tyrimas. Aš sutinku, kad gali būti hcg pakilęs ne tik nuo nėštumo, bet ar tada neturėtų būti ir kraujo tyrimas tei…
Apie tą patį galvojau..
Eide23 parašė:
Labai gali buti ir ankstyva ovturiu pazystama kuriai 2 d po mm ir ivykdavo ov ;)
Man si men 4d po ov. Jai nebūčiau testavusi buciau pražioplonus🙈😉
tarkuotassuris parašė:
Bet tai testai juk reaguoja į hcg. Kaip ir kraujo tyrimas. Aš sutinku, kad gali būti hcg pakilęs ne tik nuo nėštumo, bet ar tada neturėtų būti ir kraujo tyrimas tei…
Nžn kaip buna jei nėštumo testas reguoja į cistas ar buna ar nebūna HCG pakyles. Nes na pvz ov testai reguoja ne tik į LH bangos pakylima bet ir į HCG . Tai gal ir su nėštumo testu tas pats ? Galbūt esant patalogijoms kur gali HCG testas būt teigiamas HCG visai nepakyla . Be to o kiap pas vyrus juk prostatos veži galima nustatyt su HCG testais . Tai netikiu kad pas vyra pakyla HCG bet va testai nėštumo tampa teigiami. Čia tik mano tokie pasvarstymai.
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai