Skraidau33 parašė:
Sveikos, čia tikriausiai brokas, nes lyg ne toj vietoj vaiduoklis? Ar dar turėt vilties?
Na as vilties tikrai tureciau
kelinta dpo siandien?
Skraidau33 parašė:
Sveikos, čia tikriausiai brokas, nes lyg ne toj vietoj vaiduoklis? Ar dar turėt vilties?
Na as vilties tikrai tureciau
kelinta dpo siandien?
Eva04 parašė:
Kaip sekasi toms kurioms vėluoja mms, o testai neigiami?🤔
Aš baigiu nuprotėt... 😫 atrodo arba galėtų prasidėt mms arba bent jau testukas ką …
Jau keles dienas maudžia pilva, vakare is vis toks jausmas kad tuoi tuoi prasides, nu bet nieko🤨 jau net erzinti pradeda🙄
Skraidau33 parašė:
Bandykit kartoti testuka😀
Skraidau33 parašė:
Jei turit pasidarykit kita testuka 👍🏼
FoxLady parašė:
Na as vilties tikrai tureciaukelinta dpo siandien?
Pagal programėlę 10dpo. Mėnesinės sekmadienį turėtų prasidėt🤭
orchideja123 parašė:
O tos, kurioms pavyko pastoti ar jau turite vaikučių, ar normalu, kad po ovuliacijos pradėjo labai mausti pilvo apačią? Nepaisant to, ar šis mėnuo sėkmingas ar ne, …
Man šį kartą nuo ov kokią savaitę maudė kasdien pilvą. Paskui dingo maudimas ir tik pamačius teigiamą testą vėl karts nuo karto pamaudžia
Sveikos, jungiuosi į Jūsų gretas. Nepastojimas 3 metai, bet dar vis nepasiduodu🫣3st endo, metai po laparaskopijos. Vakar būta pas ginę pasitikrinti, tai viskas labai gražu viduj, nudžiugino kažkiek, tai daug vilčių šiam ciklui, nes hormonai visi irgi normose pas abu. Ovuliacija numatoma 8 dienai, bet testuojuos nuo dabar jau, gal kas irgi panašiom dienom?😅
s890507s parašė:
Nemeluosiu liudna tikrai balta balta kur dairais nei seselio jokio nebemeta 🙁
Gaila
Svajotoja44 parašė:
Na aš vietoj tu kuriu vėluoja mm eičiau krauja priduot. Nebereikėtu spėliot🤷♀️
As tai nieko nesitikiu😀tik erzina tai kad vis neprasideda 🙄 ir pilva maudzia ir krutine padidejus o mm kaip nera taip nera😕
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai