Mexa parašė:
Sveikos, ar yra mamų kurios vaikus leido nuo 1,5 metų į darželį?
Yra, išleidau 1.7 i darzeli 😊
Mexa parašė:
Yra, išleidau 1.7 i darzeli 😊
Mexa parašė:
Dukra isejo 1.2m - geriausias mano sprendimas
SOS gavau tokį laišką iš darželio, į kurį vaikas eis rugsėjį.
"Primename tiems tėveliams, kurių vaikai lanko kitus valstybinius ar privačius darželius išsibraukti iš jų sąrašų paskutiniąja rugpjūčio 31 d., kadangi jau rugsėjo 1-ąją d. registruosime mūsų darželyje, kad vaikutis gautų krepšelį."
Mano vaikas kaip tik dabar lanko privatų darželį. Klausimas, ar gali vaikas kurį laiką lankyti du darželius vienu metu? Suprantu, kad tada negaus tuos krepšelio pinigus, viskas ok.
Kodėl reikia, kad lankytų du darželius? Pirmą, į valstybinį lankymo data paskirta rugsėjo 15 d., tai vaikas dvi savaites nesedės be darželio. Antrą, kad nelankysime privatų reikia pranešti min. prieš mėnesį, o mes jau pavėlavome, tai reikės jau vis tiek mokėti pinigus už privatų.
ciobrelis parašė:
SOS gavau tokį laišką iš darželio, į kurį vaikas eis rugsėjį.
"Primename tiems tėveliams, kurių vaikai lanko kitus valstybinius ar privačius dar…
Neleis jums taip. Praneškit privačiam kuo greičiau. Juk dar visas mėnuo priešaky
Lady1 parašė:
Neleis jums taip. Praneškit privačiam kuo greičiau. Juk dar visas mėnuo priešaky![]()
O iš kur žinote? Gal kur raštu matėte tokią info?
Rytoj iš ryto skambinsiu į valstybinį, pasiaiškinsiu kas kaip.
Galvoju, kad logiška būtų, jei tiesiog atimtų 100 eur kompensaciją iš privataus. Koks jiems skirtumas, kad einame į privatų, už savo pinigus juk. Žiūrėsiu, ką rytoj pasakys.
ciobrelis parašė:
O iš kur žinote? Gal kur raštu matėte tokią info?
Rytoj iš ryto skambinsiu į valstybinį, pasiaiškinsiu kas kaip.
Ar darzelis privatus ar ne,tai yra ikimokyklininis ugdymas, vaikas gali buti ugdomas pagal ikimokyklinio ugdymo programa vienoje istaigoje. Juk vaikas nelanko 2 mokyklu vienu metu, taip pat kaip ir 2ju darzeliu vienu metu.
Valstybinis darzelis Jums tikrai nedarys jokiu islygu, nera isbrauktas is sarasu,neteksit vietos valstybiniam,nes neitrauks i sarasus.. labiau tiketina,kad is sarso isbrauktu privatus ir tas 2 savaites Jums teiktu vaiko prieziura,o ne ugdyma
privatus darzeliai gauna "krepselius" tai negali gauti dvi istaigos darzelinuko krepselio. Mano identiska situacija, bet lankysim privatu iki 08.31. valstybinio darzelio direktore sake kad nepaisant kada paskirtas laikas pradeti lankyti valstybini, oficialiai nuo rugsejo 1 d. Niekas ten dienom tu krepseliu nedalins.
Augebe parašė:
privatus darzeliai gauna "krepselius" tai negali gauti dvi istaigos darzelinuko krepselio. Mano identiska situacija, bet lankysim privatu iki 08.31. valstybinio dar…
Taip, jau išsiaiškinau šitą. Deja, į du vienu metu negali būti užrašytas... Gaila, kad privatų taip greitai teks palikti, lankė visą vasarą, jau priprato... Bet rugpjūčio 31 d. teks išsibraukti iš sąrašo.
waily parašė:
Dukra isejo 1.2m - geriausias mano sprendimas
Sakykite ar į valstybinį ar privatų?
Mexa parašė:
Sakykite ar į valstybinį ar privatų?
I privatų, nes leidau nuo šio sausio, o nuo rugsėjo eis į valstybinį.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai