Spurgaaa parašė:
Kas cia per vardai?nesupykit.
Sutinku su jumis... Iš didelio rašto išeina iš krašto... taip mano močiutė sakydavo... Gaila vaikų tik, kurie bus taip pavadinti.. Soriukas.. Nu negalėjau nutylėti..
Spurgaaa parašė:
Kas cia per vardai?nesupykit.
Sutinku su jumis... Iš didelio rašto išeina iš krašto... taip mano močiutė sakydavo... Gaila vaikų tik, kurie bus taip pavadinti.. Soriukas.. Nu negalėjau nutylėti..
panelyte9 parašė:
Zoja, Meivė, Mintė, Heidė?
Zoja ir Heidė visai nieko. Tik tas sulietuvinimas neitin atrodo
Heida gražus, ypač reikšmė.
Neringel parašė:
Sutinku su jumis... Iš didelio rašto išeina iš krašto... taip mano močiutė sakydavo... Gaila vaikų tik, kurie bus taip pavadinti.. Soriukas.. Nu negalėjau nutylėti.…
Nu as irgi nesuprantu tokiu vardu,bus nemazai paskui kas juos keisis paauge
Spurgaaa parašė:
Nu sakykit ką norit, bet tikrai daug žmonių nemėgsta savo vardo. Ypač tie standartiniai, kur klasėj paskui sėdi trys Augustės ar du Adomai 🙄
Spurgaaa parašė:
Nu tik nereikia
va tokios moterys kaip jūs ir pradedate tyčiotis iš vaikų. Žinot pasakysiu, nusišvilpt ant jūsų nuomonės. Nepatinka geriau jau ir patylėkit
vardai kaip vardai, labiau plėskit akiratį. Egzistuojantys vardai, tik kad kitose šalyse labiau žinomi.
Neringel parašė:
Sutinku su jumis... Iš didelio rašto išeina iš krašto... taip mano močiutė sakydavo... Gaila vaikų tik, kurie bus taip pavadinti.. Soriukas.. Nu negalėjau nutylėti.…
Kodėl gaila? Kuo pvz vardas Lėja geresnis negu Zoja? Arba Viltė geresnis negu Mintė? Na man asmeniškai vardas Meivė negirdėtas, bet labai puikiai įsivaizduoju suaugusią rašytoją ar dailininkę ar kokią kitą žymią moterį vardu Meivė Baltaduonienė (pavardė šiaip toptelėjo į galvą
).
Pvz man vakystėje labai keistas atrodė vardas Beata. Ar dabar jis kam nors atrodo keistas?
Lūšiukė parašė:
Nu tik nereikiava tokios moterys kaip jūs ir pradedate tyčiotis iš vaikų. Žinot pasakysiu, nusišvilpt ant jūsų nuomonės. Nepatinka geriau jau ir paty…
Nesitycioja nieks cia is tu vardu tiesiog cia yra mano nuomone nesamone ir tiek ir cia mano nuomone
Spurgaaa parašė:
Nesitycioja nieks cia is tu vardu tiesiog cia yra mano nuomone nesamone ir tiek ir cia mano nuomone![]()
Tai nesupykit, bet ką veikiate tokioj temoj? Kalba vyksta apie retus, mazai kur sutinkamus vardus. Jei nepatinka, galėtumėt gražiau išsireikšti arba tiesiog patylėti 🤷♀️
Lūšiukė parašė:
Tai nesupykit, bet ką veikiate tokioj temoj? Kalba vyksta apie retus, mazai kur sutinkamus vardus. Jei nepatinka, galėtumėt gražiau išsireikšti arba tiesiog pat…
Aš tą patį norėjau parašyti, kad lyg ir pataikiau į temą apie retus vardus...
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai