Anemun parašė:
Sunkiai pasitikiu as lietuvos medikais. aisku ne visais![]()
As jokiais medikais nepasitikiu ir nepasitikesiu
Kaip mama mano pasakytu - jie tik zvake prie lovos gali uzdegti
Anemun parašė:
Sunkiai pasitikiu as lietuvos medikais. aisku ne visais![]()
As jokiais medikais nepasitikiu ir nepasitikesiu
Kaip mama mano pasakytu - jie tik zvake prie lovos gali uzdegti
Mary.S parašė:
Tokių sutapimų nebūnaLabai gražiai medikai išlošė šitoj situacijoj. Dar taip reikia sugalvot. Už fantaziją sveikinu. Greit sumąstė, kaip išsisukt
Kai va…
As nerasiau kad ten per para islindo
tas berimas islindo gal po keturiu dienu.
Anemun parašė:
As nerasiau kad ten per para islindotas berimas islindo gal po keturiu dienu.
Tai, akd ir po savaites. Vieniems po dienos, kitiems po dvieju. Tas pats S...kitam ipakavime.
Anemun parašė:
As nerasiau kad ten per para islindotas berimas islindo gal po keturiu dienu.
Aš rašiau, kad per parą išlenda netoleravimas produktų. Vaikas paros laikotarpy sureaguoja į netinkamą maistą. Tai reiškia, kad sureaguota buvo ne į maistą, nes tokių atvejų, kaip kad aprašėte, žinau bent kelis šimtus ir visi jie po skiepo, nes skiepas tai sukelia. O medikai labai gražiai išdūrė. Evil plan
@Lauruciukas@ parašė:
O prie ko cia mediku/aparaturos gerumas?![]()
Medikai geresni, nes gerai jusu sese isdure? Juk Olandijoj skiepai privalomi, tai …
As nesakiau kad mano sese isdure .beja pries dvi savaites ji paskiepino vel jau dabar niekas nepasidare.
Anemun parašė:
As nesakiau kad mano sese isdure .beja pries dvi savaites ji paskiepino vel jau dabar niekas nepasidare.![]()
Tai kita vakcina skiepijo, todel to pacio salutinio poveikio ir nebuvo.
Anemun parašė:
galvokit visos ka norit .As neturiu kada cia is tuscio i kiaura diskituot .Protingos tos kurios cia nelenda.Sekmes mergaites .
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153524998700325&set=o.896036950482627&type=1&pnref=story
Anemun parašė:
galvokit visos ka norit .As neturiu kada cia is tuscio i kiaura diskituot .Protingos tos kurios cia nelenda.Sekmes mergaites .
Nesijaudinkit. Aš jūsų įtikint tikrai nebandau. Kam?
Tiesiog tokius atvejus būtina viešint, nes čia chamiškas akių dūmimas. Tiesiog kad žmonės žinotų, kad net ir tokiais atvejais gali likt it musę kandę. Jūs galit likt prie savo nuomonės. Tai nieko nekeičia. Aš tiesiog pasiskolinsiu šį atvejį kaip epinį pavyzdį medikų apsukrumo ir tiek
Sunny Day parašė:
www.who.int/csr/don/01-september-2015-polio/en/
Ir ka Jus cia norejot pasakyti
?
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai