SI.. parašė:
Tokius papuošimus galima padaryti su beze kremu. O patį tortą aptepti sviestiniu/morenginiu.
Galima sviestinio/morenginio kremo receptą ir gamybą?
SI.. parašė:
Tokius papuošimus galima padaryti su beze kremu. O patį tortą aptepti sviestiniu/morenginiu.
Camile3 parašė:
SI.. parašė:
Bet beze taip blizga ane? Ir ar ten nera “zalias” baltymas? Is sveistinio-morenginio nesigautu ir geles?
As dar buvau pagalvojus, o jei i grietinele-maskarpone iplakt sviesta? Na dalele jo, kad duotu to standumo, bet nebutu taip sleiksciai riebu?
Mom. parašė:
Bet beze taip blizga ane? Ir ar ten nera “zalias” baltymas? Is sveistinio-morenginio nesigautu ir geles?
Iš sviestinio morenginio viskas išeina, bokštus galit statyt.😄 Aš įdedu į jį citrinos rūgšties, kokio nors aromato. Kur kas skanesnis, nei įprastas sviestinis.
Pirkit pasterizuotus baltymus, jeigu bijot žalių.
Grietinėlės/maskarponės kremą sviestas gali tik sugadinti. Nemanau, kad šalti produktai susidraugautu su minkštu sviestu..
Mom. parašė:
Vakar sventeme dukrytes krikstynas, kadangi buvo kavineje, tai torta kepiau ne pati. Man labai patiko jo isvaizda. Bet isitikinau, kad sviestiniai kremai ne man.. n…
Tikrai galima tokias rožes išsukti iš maskarponės - grietinėlės kremo su standikliu ;)
Mom. parašė:
aš jau bandžiau taip įplakt sviestą
nepatarčiau
sandrute03 parašė:
Sima, gal Jūs darėte tortą “Advokatas”? Kokį kremą darote? 🙂
Nedarau tokio.
Mom. parašė:
Vakar sventeme dukrytes krikstynas, kadangi buvo kavineje, tai torta kepiau ne pati. Man labai patiko jo isvaizda. Bet isitikinau, kad sviestiniai kremai ne man.. n…
Labai dailus torciukas!😊👍
SI.. parašė:
Iš sviestinio morenginio viskas išeina, bokštus galit statyt.😄 Aš įdedu į jį citrinos rūgšties, kokio nors aromato. Kur kas skanesnis, nei įprastas sviestinis.
…
Nu bandysiu! 🌷
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai