Ayta parašė:
Labukas visoms,kokia faina temute netycia atradau😃
Vakar buvom pas genetike,12+1.Kaip manot ar gali Benusiene klysti?🙂Kas pilvelyje g…
man ir čia berniukas atrodo akivaizdžiai
Ayta parašė:
Labukas visoms,kokia faina temute netycia atradau😃
Vakar buvom pas genetike,12+1.Kaip manot ar gali Benusiene klysti?🙂Kas pilvelyje g…
man ir čia berniukas atrodo akivaizdžiai
rožine parašė:
man ir panašiau į berniuką![]()
naturalus vyro noras, jei dar pirmas vaikas![]()
Naturalus noras , bet ne būt piktam. Aš su visais vaikais norėjau mergaitės. Bet turiu du berniukus.
rožine parašė:
man ir čia berniukas atrodo akivaizdžiai![]()
Aciu,na vyras sako gal suklydo,bet,kad akivaizdu jau🤭🙂
rožine parašė:
man ir panašiau į berniuką![]()
naturalus vyro noras, jei dar pirmas vaikas![]()
Mano vyras norejo berniuko,kadangi mergaite jau turime ,kai suzinojo jog mergaite nuliudo , tylejo ,o dabar jau susitaike ,kad bus pagerbtas tarp moteru . Jis visada svajojo apie sunu ,kaip ji mokys ,subjuo zais krepsini ir t.t ...
Berniuką jis jau turi, iš savo praeitų santykių.. Ir tą berniuką augina jis. Jau turi vieną , ir nesuprantu kodėl nori antro berniuko. O man čia bus pirmas vaikiukas, aš noriu mergaitės.😄Ir visi labiau norėtų ir serga už tai jog butu mergaitė, bet nujaučiu, kad vyro noras išsipildys ir bus berniukas 🙈.
emma12 parašė:
Naturalus noras , bet ne būt piktam. Aš su visais vaikais norėjau mergaitės. Bet turiu du berniukus.
matyt vyram tai naturaliai gaunasi išreikšti emocijas
o dabar ko laukiatės?
BožkeK parašė:
Mano vyras norejo berniuko,kadangi mergaite jau turime ,kai suzinojo jog mergaite nuliudo , tylejo ,o dabar jau susitaike ,kad bus pagerbtas tarp moteru . Jis visad…
toks jau tas gyvenimas nenuspėjamas, kai ne mūsų valioje viskas
gerai kai kiti turi porelę, nors kita vertus džiaugiesi, apskritai sveiku vaiku
rožine parašė:
matyt vyram tai naturaliai gaunasi išreikšti emocijas![]()
o dabar ko laukiatės?toks jau tas gyvenimas nenuspėjamas, kai ne mūsų valioje viskas
gerai kai kiti turi porelę, nors kita vertus džiaugiesi, apskritai sveiku
Oj cia tai tikrai, svarbu sveikas vaikas ,as daugiau nieko nenoriu ,isnesioti ,pagimdyti sveika vaika . Meldziu dievo kiekviena diena.
rožine parašė:
matyt vyram tai naturaliai gaunasi išreikšti emocijas![]()
o dabar ko laukiatės?
Dabar laukiuosi mergaitės
nornalu nusivilti ta suprantu , bet pykti tai nzn . Nelabai yra ant ko pykti , ant gamtos
pas mane visa šeima norėjo mergaitės , ir broliai labai sesės norėjo.
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai