Cionce parašė:
Aciu visoms uz patarimus, knyga semetos esu nuspirkusi, bet dar nepradejau jos skaiyti. Ir jusu foruma esu skaicius anskciau. Siuo metu tik baigineju skaityti Ginos…
Rekomenduoju K.Vitkausko knyga
Cionce parašė:
Aciu visoms uz patarimus, knyga semetos esu nuspirkusi, bet dar nepradejau jos skaiyti. Ir jusu foruma esu skaicius anskciau. Siuo metu tik baigineju skaityti Ginos…
Rekomenduoju K.Vitkausko knyga
Elzy parašė:
Klausimėlis.. Vaikutis žindomas MP. 1.5mėn. Išmatose būna grūdeliu. Jie kieti, kaip smėliukas/žvyriukas koks. Būna ir didesniu gabalėliu. Ar reikia nerimauti. Su pi…
Baltų grūdelių? Tai gal nesuvirškinti pieno baltymai ten.
Cionce parašė:
Na Ginos Frod knygos norint sėkmingai žindyti nerekomenduočiau, paskaitykit tikrai geriau Vitkauską ar Markūnienę.
Cionce parašė:
Jūs gal netyčia susipainiojote, gal Vitkausko knygą turite, nes kiek žinau, Šemeta apie gimdymą parašė, o ne apie žindymą. Nebent aš kažko nežinau
Katiara parašė:
Baltų grūdelių? Tai gal nesuvirškinti pieno baltymai ten.

kakas tai normalios spalvos ir konsistencijos.
viktorijabz parašė:
Jūs gal netyčia susipainiojote, gal Vitkausko knygą turite, nes kiek žinau, Šemeta apie gimdymą parašė, o ne apie žindymą. Nebent aš kažko nežinau![]()
Nu as irgi nustebau, bet kadangi meciau ja nepaskaicius iki galo, tai pagalvojau gal gale ka nors uzsimena, nes juk zindymas prasideda dar gimdymo metu galima sakyt.
Elzy parašė:
spalva tokia nuo paties kako manau, plaut nebandziaukakas tai normalios spalvos ir konsistencijos.
Smektos neduodat?
Cionce parašė:
Semetos knyga apie gimdyma, Vitkausko - apie zindyma
ievi parašė:
Smektos neduodat?
Ne
viktorijabz parašė:
Jūs gal netyčia susipainiojote, gal Vitkausko knygą turite, nes kiek žinau, Šemeta apie gimdymą parašė, o ne apie žindymą. Nebent aš kažko nežinau![]()
Aga mano klaida nezinau kaip susimaisiau bet susimaisiau Vitkausko nepakeiciama kaip motinos meile
Elzy parašė:
spalva tokia nuo paties kako manau, plaut nebandziaukakas tai normalios spalvos ir konsistencijos.
Panašu į nesuvirškinto pieno baltymus, nieko tokio.
Jei kakis normalios spalvos ir konsistencijos.
Nors nuotraukoj tai kaip ir kietokas kakis.
Turėtų būti jogurto konsistencijos.
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai