Minge1 parašė:
Galiu papasakoti savo patirti, nes mazyle rankomis nutrauktu pienu ismaitinau nuo gimimo iki 1,2 metu ☺
Labai aciu uz toki issamu atsakyma
Minge1 parašė:
Galiu papasakoti savo patirti, nes mazyle rankomis nutrauktu pienu ismaitinau nuo gimimo iki 1,2 metu ☺
Labai aciu uz toki issamu atsakyma
vileva parašė:
Ar mezym forte galima gerti zindant?
Turbut kazkuo apsinuodijau ar dar kas, bet pradejo pykinti, skrandis kazko nevirsk…
galite. ten tik virskinimo fermentai. bet as pati isgerciau kokias 6 anglies tabletes
vileva parašė:
Ar mezym forte galima gerti zindant?
Turbut kazkuo apsinuodijau ar dar kas, bet pradejo pykinti, skrandis kazko nevirsk…
Tikrai galit Mezym ir zindyti tikrai galit.Daug daug skysciu.Kai apsinuodiju tik vanduo isgelbeja, bet koki litra per pora valandu isgeriu.
gynteux parašė:
Mamulės,kokie būtų patarimai atpratinti vaiką užmigti su (.)? Mums 9mėn.užmiegam tik su (.) tiek dienos tiek nakties miegi. Naktį keliamės n kartų, nusiramina tik g…
nera patarimu, mano beveik dvimetis uzmiega tik su (.) ir paskui kokius 5 kartus pabunda
bandykit kokius migdukus, uzliuliavimus, arbdateles, maudynes, migdyma su teciu. Man nepadejo, juns gal pades ?
famagusta parašė:
Sveikos mamos.Gal turit kokių patarimų kuo gydyt nužystus spenelius. Jau verkiu net kaip skauda. Krūtį atrodo paima teisingai, nu bet tas skausmas žudo. Ir taip mai…
Gal dantukai dygsta? Mano mergytei kai dygo pirmieji dantukai, tai savaitę labai skausmingas žindymas buvo, nes ir ji dantenas norėjo masažuotis ir kando nepiktybiškai, tiesiog jai buvo nauja, bet greiit prisitaikė.
famagusta parašė:
Sveikos mamos.Gal turit kokių patarimų kuo gydyt nužystus spenelius. Jau verkiu net kaip skauda. Krūtį atrodo paima teisingai, nu bet tas skausmas žudo. Ir taip mai…
Gal mm sugrizo ?
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai