2014.03.19 14:42 (prieš 12 m.)
lari1980 parašė:
O kodel dar duodat misinuka?krutis reikia keisti kas 2 val. Pvz pavalgo 11 val.iki 13 val nesvarbu kiek praso,siulyti ta pacia kruti.Kuo dazniau desite prie kruties…
Žemiau visa mano istorija.. ir dėkui už atsakymą dėl krūtų keitimo
Sveikos mergaitės.. Jūs visos kaip viena susitarusios rašot, kad pienelio turim kiekviena, svarbiausia norėti maitinti, bet aš jau neviltį. O buvo taip: su pirmuoju 15 parų praleidome ligoninėje, man pienas bėgte bėgo - atrodė jo yra daug, mažyliui ženkliai pradėjo kriti svoris, vieną dieną liepė nusitraukti pienuką, jo tebuvo 30 ml, pradėjo duoti mišinuką ir mūsų bėdos pasibaigė. Dabarturiu antrą lėlytę. 2 savaitėles išmaitinau beproblemų, vėliau mažoji pradėjo spjauti krūtinę. Nutraukinėjau pienuką ir duodavau iš buteliuko. Abu su didžiuoju pasigavome gripą, temperatūra laikėsi 40, geriau antibiotikus ir 3 paras buvau izoliuota nuo dukrytės, pienuką nutraukinėjau su pientraukiu ir pyliau lauku, po ligos ėmė ženkliai mažėti pienuko pradėjau damaitinti mišinuku, galiausiai pieno užtekdavau 1 pilnam maitinimui. Šeštadienį pakalbėjau su maitinančia mamyte, paskaitinėjau inete ir mečiau į šalį mišinuką, maitinau mažylę tik iš krūtinės taip tikėdamasi atstatyti pienuką, bet manau palūžau.. mažylė nemiega,begalo nerami, visą laiką tik ant rankų, užsiklykia iki pamėlynavimo, tai vakar vakare 10 val neatlaikiau, daviau mišinuko, o savo pienuką traukiau - nutraukiau tik 10 ml, po valandos traukiau iš kitos krūties, ten radau 30 ml, 1 val iš pirmosios krūties teištraukiau 4 lašus, 4 val iš antrosios 20 ml, 7 val per abi krūtis 20 ml. Kol taip žaidžiausi mažylę maitinau mišinuku, tai šnd ji man ir miega ir ant rankų nebereikia. Ką galėtumėt man patari ir ką darytumėt mano vietoje?
p.s. nustojo ir tuštintis mažoji, o šlapinosi perpus mažiau - o tai juk rodo nedavalgymą