Graikija parašė:
Tai labai gerai gavotPas mane buvo avent indelis, jonson aliejus, sampunas, garmastan ir t.t
as geriau net nepradesiu kas buvo pas mane
apie zindyma as skaiciau knyga, atrode viskas kaip ir aisku. Ligoninej ten klausinejau, sesutes padejo ir t t, nors viska reikejo tempte tempti is ju. Nezinau kaip LT, bet skaiciau, kad UK ligoninese dirba zindymo konsultantes, kurios ateina i namus padeti, jei turi problemu su maitinimu. Aisku, gal ir LT yra taip, bet jauciu Kaune, Vilniuje, o as kaip gyvenu cia uzkampyje... Kaip man sesute pasake - skaitei, domejaisi gi, tai zinai viska. Tada dingo noras ir kazko klausti pas ja... norisi, kad kazkas truputi ilgiau pabutu salia, paziuretu kaip viskas, ar sklandziai ir t t. O ir gimdanciu tuo metu nebuvo per daugiausiai... Matyt netinkamus GN pasirinkau...
O apie misinukus, tai as net girdeti nenoriu daugiau... Bet... nesmerkiu tu, kurios maitinima misinukais, bet mano vaikas nusipelno geriausio

buna patarineji mamytei ir paskui sukasi mintys kaip jai sekasi,ar paklause patarimu ar kvailom isvadin…