BrumBrum parašė:
Isbandytas teikalas, pakeliu nyraminu atsirugsta ir kai vel pasidedu maitint tik speneliu palieciu burnyte rekia. Ir pozas keiciau -nepadejo![]()
Gal godziai labai valgo ir skauda bevalgant?
BrumBrum parašė:
Isbandytas teikalas, pakeliu nyraminu atsirugsta ir kai vel pasidedu maitint tik speneliu palieciu burnyte rekia. Ir pozas keiciau -nepadejo![]()
Gal godziai labai valgo ir skauda bevalgant?
BrumBrum parašė:
Pas mus lygiai taip pat - verkia kol neatsirugsta. Kartais ir pusvalandi nesiojam, kol atsirugsta tinkamai, o tai buna ir kokius 3-4 kartus po vieno maitinimo. Kol neatsirugsta "iki galo", neima papulio. Po to vel kaip niekur nieko valgo. Dar galu buti, kad leliukas jau ir pasisotino, nes jau stipriau traukia, ir tai ka suvalgo per 10-15 min, jam jau uztenka...
Sunny girl parašė:
Pas mus lygiai taip pat - verkia kol neatsirugsta. Kartais ir pusvalandi nesiojam, kol atsirugsta tinkamai, o tai buna ir kokius 3-4 kartus po vieno maitinimo. Kol …
Mes siandien pas daktarus buvom tai pasake kai pamaitini uzsidek ant krutines 20 min. Arba paguldykit ant pilvuko tai lengviau atsirugs ir pilvo ramesnis stiprinsit. Ir istiesu pasiguldau ant krutines atsirugsta greitai ir neatpila. Siandien visa diena po kiekvieno maitinimo taip dariau ir istiesu pagerejo. Ir pati galiu pamiegoti daugiau kai ji ramiai miega atsirugus ir neatpila! :)))
Ernesta15 parašė:
Mes siandien pas daktarus buvom tai pasake kai pamaitini uzsidek ant krutines 20 min. Arba paguldykit ant pilvuko tai lengviau atsirugs ir pilvo ramesnis stiprinsit…
Mums iki trecio menesio ne kart neatpylinejo, tik tiek kad sunkiau atsirugdavo. O nuo trecio menesio, kas karta po valgio atsirugus atpila. Kazkas pasikeite pilvuke
laukų vėjas parašė:
tai jau tokio amziaus galit ir 3k valgyt, o i tarpus kokiu uzkandziu, vaisiu ar trapuciu![]()
Kad dar jis nelabai kramto man atrodo, tai pirsciuku maisto dar neduodu. o tai diena visai nebemaitint?
Gabrieliuuukas parašė:
Mamukai, sos. Pasidalinkit prasau savo nuomone. Musu situacija tokia, jog priaugom per beveik 2 men tik 1cm ir 250g. Valgo diena du kartus: ryte grudus, perpiet dar…
Nuo mesos vaika vimdo, o jus vistiek siulot? Ar neatrodo, kad vaikas bando Jums kazka pasakyti?
ams. parašė:
na bijau kad prie buteliuko nepriprastu. Tuo labiau jai maziau valgys is kruties maziau pieno gaminsis
Tas tai taip.Mano nepriprato,bet aš tik ekstra atvejais duodu
Sunny girl parašė:
Smirdeti prades, kai duosit papildomo maisto. O kol savas pienukas, nesmirdi
Mano žiogo ojojoj kaip smirdi
ams. parašė:
panos as snd nusitraukiau pienuko extra 40 ml. indo saldymui neturiu. Kaip manot ar vakare duot mažyliui?
Jei nera didelio poreikio, nenusitraukinekit. Pienuko gamyba isderinsit. Vaikas traukia tiek, kiek jam reikia ir kada jam reikia
Sveiki!
Maitinu dukryte savo pienuku, valgom pastarasias 3 dienas praktiskai visa diena.. Tikrai pridaro ir pampiu, ir "tortus" kepam.. Dazna valgyma nurasiau augimo suoliui, nes ji pastoviai ant papulio kabo.. Mano klausimas toks - kada kudikiui pradeda augti svoris? Mane kaip apskritai linkusia i konkretuma ir aiskuma neramina kiek ji suvalgo ir ar tikrai pakanka (nors logika sako, kad pakanka, mergyte rami, sisioja, kakina) - kada kudikiams pradeda augti svoris? Literaturoje randu, kad nuo 10-12 dienos susinormalizuoja ir pradeda augti, ar tai tiesa?
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai