Sninnga parašė:
O kaip ten su studentais, rezidentais? Ar dalyvauja gimdyme?
Ar yra galimybė jų atsisakyti gimdymo metu?
Pas mane jie nedalyvavo, bet buvo šeštadienis ir dar vasara. Tai manau, tokiu laiku jų ir taip nebūna
Santariškių g. 2, Vilnius, VilniusSninnga parašė:
O kaip ten su studentais, rezidentais? Ar dalyvauja gimdyme?
Ar yra galimybė jų atsisakyti gimdymo metu?
Pas mane jie nedalyvavo, bet buvo šeštadienis ir dar vasara. Tai manau, tokiu laiku jų ir taip nebūna
Makaliukas parašė:
Kiek žinau tai atsisakyti galima. Bet šiaip smalsu,o kodėl norit atsisakyti?Santariškės šiaip ar taip yra universitetinė ligoninė ir tie būsimieji gydytojai kit…
Studentų atsisakyti galima, bet rezidentų ne, nes jiems trūksta vieno laiptelio ir bus gydytojai.
Patologiniame skyriuje, kai gulėjau, echoskopo metu buvo ne vienas ir ne du rezidentai, taip pat gimdyme dalyvavo rezidente su gydytoja, kuri apziurinejo gimdos kaklelį ir jei būtų reikėjo siūti, tai ji būtų siuvusi su gydytojos priežiūra
Aiste_M parašė:
Studentų atsisakyti galima, bet rezidentų ne, nes jiems trūksta vieno laiptelio ir bus gydytojai.
Dėkui
Leila36 parašė:
Santaros skelbia, kad viena gimdykla yra su vonia. Jei noreciau joje gimdyti, reikia kazkaip is anksto pranesti? Ar ji yra mokama? Kokia tvarka?![]()
Santarų mokymų metu minėjo, kad jeigu norite gimdyti vonioje, turi būti atitinkamas personalas, kuris turi patirties priimti gimdyti vonioje, jis buna kiek supratau tik šiokiomis dienomis, jeigu savaitgalis, negalėsite, tik atvykusi turite informuoti, kad norite gimdyti vonioje, bet ne faktas, kad bus personalas. Aš bent jau taip supratau.
Vandenslasas parašė:
Santarų mokymų metu minėjo, kad jeigu norite gimdyti vonioje, turi būti atitinkamas personalas, kuris turi patirties priimti gimdyti vonioje, jis buna kiek supratau…
Ne gimdyti noreciau, bet paguleti kokia valanda kad atpalaiduotu saremiu metu.
Lukar parašė:
Sveikos, klausiu, tų, kurios neseniai prieš mėnesį ar anksciau gimdė Santariskese. Ar įleidžia vyrus? Vienoje grupėje pasklido informacija, kad neįleidžia. Aš nelab…
Įleidžia, mano vyras ateina ir išeina kada mums reikia (nuo pat ryto iki vakaro).
20 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai