prasideda parašė:
Sveikos, pas dukra pastebejau vis atsirandancius tikius raudonus lopelius. Ar tai panasu i zvyneline?
Maniškiui irgi buvo ant krutines. Gydytoja rekomendavo biodermos prausikli, po sav susitvarke
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįprasideda parašė:
Sveikos, pas dukra pastebejau vis atsirandancius tikius raudonus lopelius. Ar tai panasu i zvyneline?
Maniškiui irgi buvo ant krutines. Gydytoja rekomendavo biodermos prausikli, po sav susitvarke
Raspberrydust parašė:
Žvynelinė-autoimuninė liga, tai kai jai palankios sąlygos, tada ir kartojasi.
prasideda parašė:
Į žvinelinę nepanašu, mano mama serga ja ir pati sergu, žinau kaip atrodo🙂 panašiai buvo pas mano dukrą dėl netinkamo skalbiklio, patepiau bepanten antiexem ir praėjo🙂
prasideda parašė:
Nesu gydytoja bet esu tikra, kad čia ne psoriazė, greičiausiai dermatitas.
bebriuke83 parašė:
Žvynelinė-autoimuninė liga, tai kai jai palankios sąlygos, tada ir kartojasi.
Mano vaikui ne žvyneline buvo tikrai, pati ja turiu jau 10 metu, tai atpažystu 😊
liukas parašė:
laba.. Kartais toks berimas išlenda, panašu kad žvyneline?
Ne. issausejusi oda.
liukas parašė:
Man visiškai nepanašu į žvynelinę.
liukas parašė:
Jokia čia psoriazė
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai