egls parašė:
Sveiki, gal kas vedate vaikus į privatu darželį Šeškinėje - Fabijoniškėse. Gal turite atsiliepimu apie "mazas stebuklas" , Fabijoniškių g 5c?![]()
Kalbejau su jais ketvirtadieni. Paliko gera ispudi, apsilankysime vasario men.
egls parašė:
Sveiki, gal kas vedate vaikus į privatu darželį Šeškinėje - Fabijoniškėse. Gal turite atsiliepimu apie "mazas stebuklas" , Fabijoniškių g 5c?![]()
ner.noreikiene parašė:
Labai džiugu girdeti, kad patiko
gal dar kur lankėtės čia aplink?
egls parašė:
Labai džiugu girdeti, kad patikogal dar kur lankėtės čia aplink?
Musu pedutes dar Fabijoniskese yra, taipogi susitariau del apsilankymo, ispudzio dar nesusidariau, nes tik laiskais susirasinejome.
JoanaVa parašė:
Kažkaip neradau blogų atsiliepimų.. 🙄
Sveiki, norejau paklausti del Vaikystes takas darzelio? Koki ispudi paliko? Dekoju
ner.noreikiene parašė:
Gal turit pastebejimu del Abadeles? Man jie tokie itartinoki atrodo is susirasinejimu...
Vedem i Nemenčinės plente esanti. Auklėtojos fainos, daugiau niekas. Lauke oer 3 mėnėsius buvo 2 kartus
Ishdeekele parašė:
Vedem i Nemenčinės plente esanti. Auklėtojos fainos, daugiau niekas. Lauke oer 3 mėnėsius buvo 2 kartus
Oho, o kodėl taip? Hmm..man šis darželis buvo vienas favoritinių vien todėl, kad nuo 8 mėn. priima, o man reikia nuo metukų, tai galvoju vis bus jaunesnių, bet kuo toliau domiuosi, tuo labiau pradeda nepatikti. Atsiliepimai internete taipogi nekelia pasitikėjimo..
ner.noreikiene parašė:
Oho, o kodėl taip? Hmm..man šis darželis buvo vienas favoritinių vien todėl, kad nuo 8 mėn. priima, o man reikia nuo metukų, tai galvoju vis bus jaunesnių, bet kuo …
Nes tai per šalta (-10), tai vėjas,tai slidu ir šiaip milijonas priežaščių
andzee parašė:
Sveiki, gal galite rekomenduoti kokie darželiai Vilniuje verti dėmesio? Norėtusi visų pirma gerų auklėtojų bet taip pat kad ir aplinka būtų maloni.
Musiske nuo 2.5 metu pabande eit i valstybini. Uzteko 5 min mums visiems, kad vaikas uzsiklyktu, o mes pasibaisetume. Liko dar pusei metu namie
tada vieni rekomendavo Mylimukai darzeli. Nuejom ir kazkaip po valstybinio be dideliu lukesciu, be kazkokiu reikalavimu, tik su vienu, kad vaikas neklyktu ir gal bent auklyte prisileistu. Ir ka... tik iejus vaikas apsidaire ir vis drasyn drasyn ir visai valandele pasibuvom. Grupej misraus amziaus vaikai buvo, tai didesnes mergaites pakalbino, savo kepure uzdejo panesiot ir dukra ziuriu jau ir su auklyte kalba, prie kitos priejus kazka tampo ir rankoves. Kosmosas buvo. Pradejo lankyt ir realiai neturejom adaptacinio periodo. O pietu migde auklytes ant ranku supdamos pirma savaite, nes namie taip migdziau, 18 kg pana.... 🙊🙉🙈 dar patiko, kad atejus pasiimt vaiko daznai uzklupdavau pvz vasara kartu su auklytem besivoliojant ir besimyluojant ant zoles
zodziu ten niekam nebuvo baisu issitepti ar atsisedus ant zemes su vaikais pazaisti, ar vasara pasidaryt vandens kara ir visiems slapiems likti. Gaila bet po pirmos koronos likom be darzo ( persukele i antakalni). Bandem lankyt Geniuka Gineikiskese, bet ..... po dvieji savaiciu vedimo po 3 valandas teko vaika is darzo atsiimt galutinai, nes pradejo lyst negeru dalyku ( o kiek dar nepasakyta, nes nelabai kalba musiske). Tai va po mylimuku likom be darzo su labai dideliais reikalavimais kitiems 😁 vis dar paieskose, nes pasirodo, kas elementaru ir paprasta kitiems darzams kazkokia mistika. Auklytes buvo Jolita, Agne, Inesa. Tai siulau jei antakalnis pakeliui, nueiti bent pasidairyti, jie ten du skyrius lyg turi. Jei zinot kokiu darzeliu, kur aukletojos su vaikais soktu, duktu ir vartytusi po zole aplink Lazdynus, tai nueitume pasidairyt, nes dabar jau du kukulius reikia atiduot i geras rankas ☺
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai