Ilonita parašė:
na seip visa diena ten vyks surmulys (basanaviciaus gatveje) bet tos maudynes planuojamos apie 15valjuroj prie tilto
![]()
vaje kaip faina ir as noreciau
,bet ner kas ugni kurs tai negalim isvaziuot.
Ilonita parašė:
na seip visa diena ten vyks surmulys (basanaviciaus gatveje) bet tos maudynes planuojamos apie 15valjuroj prie tilto
![]()
vaje kaip faina ir as noreciau
,bet ner kas ugni kurs tai negalim isvaziuot.
labuka
sausainius mes ir valgom
o del gimtadienio patiekalu as jau mazdaug esu sumascius tik reik sarasiuka pasidaryt ko reikes ir viskas
ir papuosimai jau sumastyti ir torta mes jau uzsisakem tik reik galutinai issirinkt kokio norim
buvom baliui buvo smagu tik mano mazyliui dantukai dugsta temp pakilo o dar ir ta trydiena kartsine vel mums
aisku 100% gyd nepatvirtina kad ta karstine bet simptomai jos plius dantukai tai del karstines sake ryt bus matyt ar ji ar cia tik del dantuku mums taip
baliui mazius buvo liudnas tik ant ranku prabuvo bet vakare suveike zvakute tai iki 24val mano pipiras svente soko, zaide, vaiksciojo ir pan...
o dar didelis suo buvo ispradziu jo bijojo o paskui jau jie susidraugavo
kristukeee parašė:
labuka![]()
sausainius mes ir valgomo del gimtadienio patiekalu as jau mazdaug esu sumascius tik reik sarasiuka pasidaryt ko reikes ir viskas
![]()
ir papuosimai jau sumastyti ir torta mes jau uzsisakem tik reik galutinai issirinkt kokio norim
![]()
![]()
![]()
buvom baliui buvo smagu tik mano mazyliui dantukai dugsta temp pakilo o dar ir ta trydiena kartsine vel mumsaisku 100% gyd nepatvirtina kad ta karstine bet simptomai jos plius dantukai tai del karstines sake ryt bus matyt ar ji ar cia tik del dantuku mums taip
![]()
![]()
baliui mazius buvo liudnas tik ant ranku prabuvo bet vakare suveike zvakute tai iki 24val mano pipiras svente soko, zaide, vaiksciojo ir pan...
![]()
![]()
![]()
![]()
o dar didelis suo buvo ispradziu jo bijojo o paskui jau jie susidraugavo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o tai kaip alergija sunims..?
wuwu parašė:
o tai kaip alergija sunims..?![]()
vien del to kad mano mazyliui itariama alergija negaliu zmones priverst isvest savo suni i lauka kai jis yra kambarinis
Jūr@ parašė:
Kristuke, kaip tai jum VĖL tridienė??? Kiek žinau vaikai ja vieną kartą perserga ir viskas.
as ir ta esu girdejus kad segama viena karta bet mano gyd sake kad buna isimciu ir susergama ir du kartus...o kaip yra istiesu as nzn
kaip jau rasiau 100% kol kas negali patvritinti ar tai trydiene ko kas tik itarimai yra
kristukeee parašė:
vien del to kad mano mazyliui itariama alergija negaliu zmones priverst isvest savo suni i lauka kai jis yra kambarinis![]()
tai as nieko nesakau..
.tik pasakojai,kad lb blogai buna tau ir vaikui....
kristukeee parašė:
as ir ta esu girdejus kad segama viena karta bet mano gyd sake kad buna isimciu ir susergama ir du kartus...o kaip yra istiesu as nznkaip jau rasiau 100% kol kas negali patvritinti ar tai trydiene ko kas tik itarimai yra
O kodėl ją įtariat?
wuwu parašė:
tai as nieko nesakau...tik pasakojai,kad lb blogai buna tau ir vaikui....
![]()
as visa ziema vartoju vaistus tad man suo net gali nebut sale uztenka kad jis but buves tame kambaryje man jau nosi uzima tam vartoju vaistus..o maziukui kiek pastebejom tai nosyte pradeda dazniau begt pasikimst esant sunims kurie turi daugiau plauku na yra gauruoti nzn kaip kitaip pavadint
nes va namuose yra pekinai pas draugus net nzn kokia veisle bet ilgas plaukas o va vakar pas draugus buvo tie trumpu plauku ir jam ta nosis net neuzgulus buvo ir nepasakyciau kad bego
arba tik man taip atrodo
nes as pati kates galiu liest man nieko o suo man viskas jau nosis gula...tai nesciai kai tyre jau tyre grynai kad nuo sunu bet ji suaktyveja ziema, vasara man nieko nebuna
jura ne as ja itariu o musu gydytoja
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai