Livingstonas parašė:
Labas merginos,žiūriu aprimęs mūsų forumiukas
Grįžkite iš kitų forumų čia ir plepam toliau
![]()
![]()
Man toks klausimas kirba. Apie primaitinimą kietu maistu. Na, aš pati dar porą mėnesių neplanuoju dar pradėti, bet man smalsu, kaip tai vyksta. Ar maitinant, vieną kartą duodamas kietas maistas, o kitą kartą - mamos pienas? Ar pradžioj maistas, po to pienas užsigėrimui? O nuo kokio maisto pradėti? Bulvytės? Morkytės? Mėsytė? Kaip Jūs ruošiatės maitinti? Ar kaip pirmagimius maitinote?
![]()
![]()
Sveikutė
Na, skaičiau, kad mėsytės dar duoti nelabai galima, o pradėti reikia nuo bulvytės (bent aš taip perskaičiau), o po to galima sumaišyti bulvytę su morkyte
o pradėti reikia pvz pirmą dieną duoti košytės vieną šaukštelį, antrą jau daugiau ir taip vis didinti kiekį
mes jau bandėm duoti, bet maniškei nelabai patiko, o ir daktarė sakė, kad kolkas neduoti, nes vaikas ir taip gerai priauga svorio, tai nežinau, bandysiu duoti už poros savaičių, nes dabar kaip tik mano mažylė pratinasi prie naujo mišinuko, tai nenoriu apkrauti jos skaranduko

kazkoks siaubas, tai per mazai tai per daug..o mano vienos pazystamos berniukas, jam 2 metai sake, kad sveria 12 kg!!! ir tipo normalu, nes aktyvus vaikas