saulyte147 parašė:
ne neklausiai .pas Ruibyte o jūs? man ir per kompa viena savaite daugiau rodo
as eisiu kita savaite pas vaineikiene. ir kaip tai ruibyte, nelabai kas gerai apie ja atsikiepia
saulyte147 parašė:
ne neklausiai .pas Ruibyte o jūs? man ir per kompa viena savaite daugiau rodo
as eisiu kita savaite pas vaineikiene. ir kaip tai ruibyte, nelabai kas gerai apie ja atsikiepia
na nežinau dar nieko blogo man nepadarė.ką reikėjo tyrimus darė švietė.nežinau iš pradžių ir man nepatiko.kai į moters ir vaiko klinika važiuodavau tai yra pamiršus kad man reikėjo.tada norėjosi pasikeist yra viena labai maloni bet nežinau jos.dar skaičiau kad kitos už tyrimus mokėjo o man nereikėjo mokėt.
saulyte147 parašė:
na nežinau dar nieko blogo man nepadarė.ką reikėjo tyrimus darė švietė.nežinau iš pradžių ir man nepatiko.kai į moters ir vaiko klinika važiuodavau tai yra pamiršus kad man reikėjo.tada norėjosi pasikeist yra viena labai maloni bet nežinau jos.dar skaičiau kad kitos už tyrimus mokėjo o man nereikėjo mokėt.
na kiek zinau, jei eini klinikoi tai kaip ir mokami tyrimai
saulyte147 parašė:
ji turi savo kabineta tilžės gatvei .man arti nueinu kada reikia kada paskyrus. ten darė nemokėjau nereikėjo.gal bus už kurios reikės mokėt
kurioj vietoi gyveni?
saulyte147 parašė:
na taip būtų įdomu. dabar iš pažįstamų vienintelė aš laukiuosi.
pas mane darbe viena kolege laukias, bet nzn tik siaip sueinam, juolab, kad darbe nezino dar apie mane, bet jau touj suzinos
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai