jo, tada isvis gerai, dar yra kelios gydytojos prie kuriu mielai gimdyciau :)bet dar kol gimdysiu....
jau su nekantrumu laukiu rytojaus.
Hetaera parašė:
kraujo, ziv, slapimo,pas stomotologus lankiausi, dar kazka jau net nebepamenu...tai ir as mastau,gal nesiunte del to,kad gerai jauciausi,issikyrus pykinimus,vemimus,kurie aciu Dievui, jau praeityjesake kad esu sveika moteris
![]()
Aisku, kad sveika moteris, echo turbut darys 18-22 savaite, nes tada jau organogeneze tiria, kaip tavo maziui visi organai funkcionuoja, man kita sav. darys.o siaip tikrai neskuba echo daryt, jei gerai jauties ir jei jokiu genetiniu tyrimu nedarei ir nieko blogo nerado
Chimera parašė:
butinai parasysiu,laukiu nesulaukiuKaip sventes praejo Jusu?
aj mano gan normalei persivalgiau nors sakiau ,kad nepersivalgysiu
bet kadangi pirma pas mano tevus paskui pas MB tevus tai neisejo
o kaip tavo?
ziedadulke parašė:
Aisku, kad sveika moteris, echo turbut darys 18-22 savaite, nes tada jau organogeneze tiria, kaip tavo maziui visi organai funkcionuoja, man kita sav. darys.o siaip tikrai neskuba echo daryt, jei gerai jauties ir jei jokiu genetiniu tyrimu nedarei ir nieko blogo nerado![]()
na nezinau nuo ko priklauso,bet as irgi gerai jauciuosi,genetiniai tyrimai geri,bet tikrina kiekviena apsilankyma..
na sveikutes, sekes pusetinai pirmiausiai susinervinau, nes pas gine patekau tik beveik puse 12, nors talonas buvo 10. bet siaip gydytoja visai patiko. apziurejo, sake nestumas tikrai yra 9-10 savaite, paeme tepineli ir viskas. taip gavosi kad man skubet reikejo tai dabar susitarem kad 25 eisiu, tada jau visus tyrimus, eho darys. iskart pasake, kad turet koki 30lt, bet del visko pasiimt patare 50.
kenkeja parašė:
na sveikutes, sekes pusetinai pirmiausiai susinervinau, nes pas gine patekau tik beveik puse 12, nors talonas buvo 10. bet siaip gydytoja visai patiko. apziurejo, sake nestumas tikrai yra 9-10 savaite, paeme tepineli ir viskas. taip gavosi kad man skubet reikejo tai dabar susitarem kad 25 eisiu, tada jau visus tyrimus, eho darys. iskart pasake, kad turet koki 30lt, bet del visko pasiimt patare 50.
tai cia visiems tyrimams tie pinigeliai..
as tai kai ateinu pas savo gine,tai irgi ilgai laukiu,ji dirba nuo 8 iki 9:30,bet i darbo vieta ateina 9 val
na bet ji kol savo pacientes apeina klinikoj..vizitacija..
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai