Monikute parašė:
Na tikiuosi kad viskas gerai, bet to rugpjucio laukiu kaip nz ko
kaip lauki lb letai laikas aina
gereu nelauk
Monikute parašė:
kaip lauki lb letai laikas aina
gereu nelauk
ask4aretux parašė:
Jo, dantu valymas tikras kosmarasmane irgi sutampo nuolat...siandiena pykina istisai nuo nubudimo...kosmaras
Sveikos, siandien nuo dantu valymo atsidururti tualete net nespejau, viskas i kriaukle...Nekoks jausmas...Sunkus rytas, sunki ir diena. Jaciuosi vienisha kazkodel ir atskirta...Liudna..
mmamyte parašė:
kaip lauki lb letai laikas ainagereu nelauk
![]()
Kad neina nelaukt, na nueisiu i darba ir pasimirsiu sitas nesamones savo, turi buti viskas gerai. Einu pasnausti, lb miegas sueme
Monikute parašė:
Kad neina nelaukt, na nueisiu i darba ir pasimirsiu sitas nesamones savo, turi buti viskas gerai. Einu pasnausti, lb miegas sueme![]()
Monikute man irgi ziurejo 6 savaiciu viskas gerai buvo o dabar tik 13 savaiciu ziures. As irgi laukiu rugpjucio, bet blogai nieko negalvoju, net neateina tokios mintys
Sveikos mergytes
prisiduodu
uzsivertus reikaliukais ,net nera kada prisesti ,antradieni buvau pas gine tai maciau savo lelyte ,ir sirdele girdejau
atitinkam savaiteles diena i diena pagal mm ,db mum 9 savaites ir 5 dienukes
sekantis vizitas 19 diena tada matuos lelytes kaklo rauksle ir darys genetini tyrima
Monikute parašė:
As irgi laukiu. Pirma karta pas midwife rugpjucio 6d. Kita vertus as labiau echo laukiu...
ssandra parašė:
Sveikos mergytes![]()
prisiduodu
uzsivertus reikaliukais ,net nera kada prisesti ,antradieni buvau pas gine tai maciau savo lelyte ,ir sirdele girdejau
sekantis vizitas 19 diena tada matuos lelytes kaklo rauksle ir darys genetini tyrima
![]()
Sveikut
, jei kaip šaunu
ssandra parašė:
Sveikos mergytes![]()
prisiduodu
![]()
Kaip smagu tau
O kaip ta genetini tyrima daro?
Tiesa ar nors pas viena cia esancia yra minusine kraujo grupe?
Monikute parašė:
Kaip smagu tauO kaip ta genetini tyrima daro?
![]()
Tiesa ar nors pas viena cia esancia yra minusine kraujo grupe?
pas mane tai pliusinė pas vyrą minusinė, idomu ar tai turi reikšmės
. o pas tave minusinė?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai