Ingux parašė:
Man dabar ir baisu pasidarepati laukiuosi mergaites, o jeigu irgi suklydo
ot bus bairis. O kas tavo gydytoja?
Gydytojas Rauba patologiniame gydė.
O taip einu pas Kovaliovą.
Ingux parašė:
Man dabar ir baisu pasidarepati laukiuosi mergaites, o jeigu irgi suklydo
ot bus bairis. O kas tavo gydytoja?
Gydytojas Rauba patologiniame gydė.
O taip einu pas Kovaliovą.
dolly parašė:
nu mes kazkaip irgi ka pirkomes tai viska neutralu, net nezinau kodel, ne del to kad tiktu abiem, tiesiog spalvos grazesnes tokios pasorode. Ar nebus taip kad lyg nujausdami taip padaremhmmm butu staigmenele
O tu dar lauki?
Aš irgi nelįsčiau vietoj vaikučių per tokius šalčiu.
laseli parašė:
manau cia nieko blogo jei bus ir staigmenele svarbu kad tik leliukas sveikas![]()
![]()
![]()
Tai zinoma svarbiausia kad butu sveikas.
dolly parašė:
neprilipo![]()
![]()
![]()
![]()
xa xa xa
nu cia tai geras
skanaus
kacita parašė:</cite
Gelmius, nu va tai dabar bandyk rasti dar koki dalykiuka kuris sumazintu skrandzio rugsciu kilima, nekas jei tokia problemele vargins
man tai pienas ir olandiskas suris padeda pvz.
Kad man niekas kitas be metines gumos nepadeda, jau 5 metai vargstu ir tik meta numusa... Jokie suriai ar kitokie dalykai nepadeda... Teks pakenteti del mazyles... O as ir visokais bakterijas grus ir skaidulas ir vien tik koses valgau ir basics vital gerus-niekas nepadejo
Belleza sveika sugrizus, mano likimo mergaite, po ginines lasktom abi o vis dar 2 in 1
Kazkaip man tai sake kad bus berniukas dar kai buvo tik 18 sav (bet sunkiai iziurejo ta lyti).
Poto per 4D parode lytines lupytes ir nuotrauka dar turiu
Kai klinikose gulejau abu akrtus per Echo sake kad margaite bus
As nesukciau galvos rubu turiu universaliu, bet va vyras suknele nupirko, vibrokedute rozine, manieza mergaitiska...
Manau kad bus mergina , bet man istiesu nesvarbu , bet jei berniukas gims mylesiu ne maziau ir ne daugiau
P.s. laikykis , tikiuosi tau ir tavo mazajam bus viskas gerai. Pas mane per auskti tonusiukai biskeli
Irgi judesius labai sekti liepe
Belleza parašė:
O tu dar lauki?Aš irgi nelįsčiau vietoj vaikučių per tokius šalčiu.
![]()
laukiu laukiu, o kas man belieka
sveikos mamytes
kaip jauciates?kaip pilveliu gyventojai?
mano draugei visa nestuma tvirtino kad mergyte bus,diene pries gimdyma taip pat patvirtino jog mergaite,o kita ryta gime grazus ir sveikas berniukas
o buvo jau viska supirke mergaitiska
man taip pat sake kad mergaite bet pirkaom pradziai viska neutralaus kad ir vienam ir kitam tiktu
kalbinu savo stebukliuka kad gana pilvelyje gyventi,bet uzsispyrusi kaip velniukas,nenori dar lauk
tokia nuojauta turejau ir vyrui sakiau kad sav laiko pernesiosiu o paskui dar ir pati nepagimdysiu,greiciausiai taip ir bus.taip nesinori i ta ligonine
Lina27 parašė:
sveikos mamyteskaip jauciates?kaip pilveliu gyventojai?
mano draugei visa nestuma tvirtino kad mergyte bus,diene pries gimdyma taip pat patvirtino jog mergaite,o kita ryta gime grazus ir sveikas berniukaso buvo jau viska supirke mergaitiska
![]()
man taip pat sake kad mergaite bet pirkaom pradziai viska neutralaus kad ir vienam ir kitam tiktu
kalbinu savo stebukliuka kad gana pilvelyje gyventi,bet uzsispyrusi kaip velniukas,nenori dar lauktokia nuojauta turejau ir vyrui sakiau kad sav laiko pernesiosiu o paskui dar ir pati nepagimdysiu,greiciausiai taip ir bus.taip nesinori i ta ligonine
![]()
Ligoninėje tavimi pasirūpins ;) Laikykis ir pamatysi tuoj mažylis gims. O kai gulėjau patologineme skyriuje tai labai daug gulėjo su pernešiojimu. Bet viskas gerai galiausiai būna (:
Tad tu nepergyvenk ir nesinervink
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai