2011.09.09 12:22 (prieš 14 m.)
Sveikos merginos!
Vis skaitau jusu foruma, o pati jau seniai nieko nerasiau... visai nebuvo sveikatos... Komavo toksikoze ir reikejo ligoninej paguleti...per savo gimtadieni :)) Per pirma trimestra numeciau 6 kg, tai iskart ir issiunte lasalines statyt
taigi pirma karta gulejau palatoje ir taip atsvenciau savo gimtadieni :)) pasiseke, kad kaimyne buvo labai maloni ir su tokiom paciom problemom, tai prisisnekejom
12 savaitei buvau pas genetikus, tai buvo beabejo nerealus jausmas, kai pamatem savo leliuka
Genetike pasake, kad 85 % bus mergaite... labai apsidziaugem, bet lieka tie 15 %, tad neatmetam ir to, kad gali buti berniukas
Dabar jauciosi daug geriau, tik gan greitai pavargstu...bet nesiskundziu
tikiosi greitai atrasti jegas! Jau ir gamint pradejau, nes mano vyrui tikrai sunku buvo kelis menesius :)) islepinau ji skaniu naminiu maistu, o cia visa vasara neaisku kuo turejo maitintis is parduotuves :)) Bet siaip, aciu jam, tikrai iskente ta sunku laikotarpi ir kaip galejo man padedavo...dziaugios!
Tai vat tokios pas mane naujienos!
Dar norejau pasiteirauti, gal kas planuoja eiti i nesciuju manksta ar i baseina Vilniuje?