2012.07.20 13:58 (prieš 13 m.)
tropikana ,nesakau kad jus cia pries kedutes ,bet man uzkliuvo komentaras ,gal labiau paskutinis sakinys ,kad ''gal nieko ..''kaip suprantu nori i lopsi det lialiuka ir sedet salia ,viskas ok ,jei lopsys yra butent skirtas i masina tvirtint ,bet tokie nemazai ir kainuoja ..o kaip ir sakiau ,kad ir 5 min kelio ,bet visgi nemanau ,kad tai saugu .juk stuktelejimo atveju vaiko net ir kakliukas gali smarkiai pasitempti nuo smugio .
na bet zinoma ,kiekvienas daro savaip
Agneta26 parašė:
gal lopsi galima montuoti i auto?ar tiesiog vaziuojant pas gydytojus, lopsi idet i automobili ir salia sedeti?man rodos, nelabai saugu...nors mums iki poliklinikos su auto 5min., tiek pat iki abieju tevu
tai gal nieko?be to vaziuojama bus per senamiesti..
siaip man buvo keista ,kai viena pazistama pasake man ,kai suzinojo kad laukiuos ,kad jau mazo vaiko i kedute tai ner ko sodint ,juk jis toks mazutis ,o ten ir nugaryte iskryps ...nu nzn ,man asmeniskai tokie zodziai nepriimtini ...ir man net paciai keista ,kai jos vaikui 3 metai ,o kedute bagazinej ,o vaikas gale palaidas duodasi...nors patys priekyje tevai su dirzais
bet as tik patylejau ,kazkaip manau ,kad kiekvienas augina vaikus kaip nori ,nebent papraso komentaro ar patarimo ,tada gali pasakyt savo nuomone ,o siaip ner ko kistis