vylele parašė:
Ei mergaites, cia ne vaiku, o tevu darzelis, taip kad jei turit kazkokiu blogu emociju, prasau cia mums ju neskleisti! galit privaciai issiaiskint ;)
visiskai pritariu
vylele parašė:
Ei mergaites, cia ne vaiku, o tevu darzelis, taip kad jei turit kazkokiu blogu emociju, prasau cia mums ju neskleisti! galit privaciai issiaiskint ;)
visiskai pritariu
LeyLa12 parašė:
tai neduok pagrindomerginos tiesiog desto savo pastebejimus, o tu iskart jas puoli. Ramiau, paciai lengviau gyvent bus.
ačiū,pasistengsiu nusiraminti
AGyte parašė:
o mano nuomone tai čia tu dar akiplėšiškiau elgies,nes tau asmeniškai aš nk nesakiau kaip ir kažkam,o mane šmeižt kad kažkas negerai,yra tiesiog nemandagu,tikri pletkų nešiojimai.viena boba sakė,o kita persakė
Tave visi smeizia, vargsiuke kokia tu. Gal isvadas pasidarytum? Tu esi svecias sioje temoje, nes gruodi negimdysi, todel buk maloni ir draugiska.
Taškuota parašė:
Sveikos.Agneta, nesijaudink ir negraužk savęs. aš priaugus daugiau, žymiai daugiau. gyvenu. aišku, pastresuoju, bet negi dabar dietos laikysiuos?
aš irgi noriu į uždarą grupę. priimtumėt?
Agyte, prašau jūsų neteršti temos įžeidinėjimais ir puolimais. čia tam ne vieta. ačiū.
tai va paršau manęs neužgaulioti ir neįžeidinėti.ačiū.
AGyte parašė:
tai va paršau manęs neužgaulioti ir neįžeidinėti.ačiū.
AGyte, taves niekas ir neuzgaulioja, pati kazka tarp eiluciu prisiskaitai.
Agyte, o aš jus užgauliojau? ar kuri nors mergina jus kaip nors išvadino, įžeidė? jos tiesiog parašė savo nuomonę. o jūs, deja, net būdama, kaip suprantu, brandaus amžiaus (ne paauglė), nemokat jos priimti.
šita tema yra skirta džiaugsmui, stebuklo laukimui. ne vieta čia drabstytis purvais.
Taškuota parašė:
Agyte, o aš jus užgauliojau? ar kuri nors mergina jus kaip nors išvadino, įžeidė? jos tiesiog parašė savo nuomonę. o jūs, deja, net būdama, kaip suprantu, brandaus amžiaus (ne paauglė), nemokat jos priimti.šita tema yra skirta džiaugsmui, stebuklo laukimui. ne vieta čia drabstytis purvais.
![]()
aš su džiaugsmu ir ateinu
.gal tikrai kartais perdedu,bet negaliu nereaguoti kai kabinėjasi ne tik prie mano žodžių,bet diskutuoje apie mane nebūtus dalykus
Taškuota parašė:
Agyte, tai ir bendraukit su džiaugsmu. pakeiskit išsakytas nuomones, gal jūs iš tikro esat šaunus žmogus?kam iš karto kažką kaltinti, piktintis?
![]()
labai pritariu
mes visos busimos (kaikurios esamo) mamos - turim buti geros ir atlaidzios
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai