Camelii parašė:
iki 1m 7men.Nuotaikai pekelti :
www.youtube.com/watch?v=CQo2FJPLeQk
jetus kaip grazu
Camelii parašė:
iki 1m 7men.Nuotaikai pekelti :
www.youtube.com/watch?v=CQo2FJPLeQk
jetus kaip grazu
Camelii parašė:
Ziurineju vaikiskus ciuzinukus,mes naudojame kokosu,be galvoju kad reikia pabandyti grikiu. Gal kas jau isbande?
Laba as isigijau kokosu /grikiu. bet sake iki 6 men naudoti tik kokoso puse o grikiai tik po 6 men galima apvers.
braskyte22 parašė:
Labas Rytas![]()
![]()
Mes jau islydejom savo busima tetuka darban,o pacios geriam kavyte balta su bandeleIrgi i darbeli ruosiames
![]()
Labas rytas ir tau, as jau papusriciavusi irgi ruosiuosi vaziuoti iki stomatologo kad apziuretu dantis ir keliausiu apsipirkti
geris parašė:
Labas rytas ir tau, as jau papusriciavusi irgi ruosiuosi vaziuoti iki stomatologo kad apziuretu dantis ir keliausiu apsipirkti![]()
Uoj kaip as bijau ju...nors nesu buvusi,iki nestumo...o kai buvau,tik isplove burna,ir po kokio men vel eisiu kad isplautu,blogas kvapas is burnos atsirado,o dantys sveiki vis dar,tik apnasu daug...
Geros dienos!
Labas rytas visom, papusryciavom ir mes
O as stomotologu nebijau, gal del to, kad manoji labai svelni ir kai tvarko dantukus skausmo nejauciu, buvau gal 4 menesyje, tai visi dantukai tvarkingi, viskas gerai, dabar zadu eiti po gimdymo
Na nebent ka nors gine sakytu, kad reikia vel profilaktiskai nueiti pasitikrinti
Vaiduse-33 parašė:
labas rytas, jau atsigeriau kavutesmen irgi reikia pas stomatologa, bet vis neprisiruosiu
nuskilo kruminis dantis
![]()
as buvau nestumo metu 2 kartus
sake geriau netempti iki 8-9men. geriausia iki 7
paskubekit, merginos;)
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai