vredzina parašė:
sweiki. sian kazkoks keistai lengwas pilwukas atrodo... bet lialiu juda.jum nebuwo taip?
beja 108 pulsas normalu?
Man atrodo kad viskas gerai, o kaip pati jautiesi? Man irgi kartais buna atrodo toks lengvas, lengvai galiu judeti
vredzina parašė:
sweiki. sian kazkoks keistai lengwas pilwukas atrodo... bet lialiu juda.jum nebuwo taip?
beja 108 pulsas normalu?
Man atrodo kad viskas gerai, o kaip pati jautiesi? Man irgi kartais buna atrodo toks lengvas, lengvai galiu judeti
geris parašė:
Man atrodo kad viskas gerai, o kaip pati jautiesi? Man irgi kartais buna atrodo toks lengvas, lengvai galiu judeti![]()
gerai pati jauciuos.bet taip keistai kazkaip
geris parašė:
Man irgi atrodo kad visai smagiai baseine butu![]()
Matai,baseine smagiausia tai,kad nuima dideli kruvi ir skausma nuo nugarytes
po manksteles ileidzia keletui minuciu i vertikalia vonia su srovemis ir mano nugaryte tiesiog kaifuoja po manksteles
zinoma,priziuri kinezeterapeute , kad viska darytum taisyklingai
bet man idomu butu ir tuos kamuolius ismeginti
o kuriame mieste tu lankai?
milagra_ parašė:
Matai,baseine smagiausia tai,kad nuima dideli kruvi ir skausma nuo nugarytespo manksteles ileidzia keletui minuciu i vertikalia vonia su srovemis ir mano nugaryte tiesiog kaifuoja po manksteles
zinoma,priziuri kinezeterapeute , kad viska darytum taisyklingai
bet man idomu butu ir tuos kamuolius ismeginti
o kuriame mieste tu lankai?
Klaipedoje
geris parašė:
Spec. nesciosioms: darom su kamuoliu ir ant kilimelio![]()
O kuriame mieste tu eini i tas manksteles?
Labas mergaiciukes
wakar neprisijungiau prie jusu...ryta kaip atsikeliau,taip su kaimyne iki pietu laika leidau,o paskui balandelius susiruosiau daryti...
Tai kai praita men,gaminau,nieko normalei,o jau dabar sakiau begaminsiu,tik po gimdymo kada
Siaubas wrtuwej,prasedeti 4wal...wiska pamaziukais atrodo,neskubedama,dar poto kol susiplowiau wiska susitwarkiau,galwoju wiskas paskutinis kartas
O siendien issimiegojau gana normalei,lelyte wel i sonkaulius lipa
ka jus weikiat?
evute1988 parašė:
Sweikutes, gal kuri gimdysite gruodzio 23 ?
Labas, man parasyta gimdymo data gruodzio 21-23
simute 28 parašė:
O kuriame mieste tu eini i tas manksteles?
klaipedoje
Pas mane irgi gruodzio 21 d :)Nors siaip per paskutini echo jau sake gruodzio 15 d.
Jurate Svg parašė:
Labas, man parasyta gimdymo data gruodzio 21-23![]()
jolantuciux parašė:
Pas mane irgi gruodzio 21 d :)Nors siaip per paskutini echo jau sake gruodzio 15 d.![]()
Man Lietuvoje buvo pasake data gruodzio 19d., bet as gyvenu ir gimdysiu Norvegijoje, o cia gydytojai parase kt data,t.y. 21-23d. kol kas niekas nezino, manau, kada bus lemta, tada ir pagimdysim, nes pati gydytoja sake, kad tik 4proc. pagimdo laiku pgl. nustatyta data
As tik db suvokt pradedu, kad jau tike mazai laiko beliko, reik ruostis
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai